😛chudák jejich dítě.Stará matka a úchylnej otec.👹
Moje babička se narodila v roce1899 a její mamince bylo 42 let,moje maminka se narodila v roce 1941 a nikdo jim nepředhazoval že jsou staré ale všichni jim to přáli.Tehdy byli lidé totiž normální.O vás se to říci nedá
... vždyť tvrdila, že právě kvůli klidné práci odchází z České TV do DVTV, kde bude mít svůj prostor, vybírat si své hosty a dělat rozhovory, které ji baví... ale spíš to bude tak, že našim mladým ujíždí už "Pendolíno" a počít vnouče by bylo potřeba co nejdříve, tak hodně štěstí, ať se zadaří...
44 let..no už je potřeba jako fakt začít makat. Takhle před přechodem s panem 40+. Snad se povede.
Čekám ještě kdy konečně vystoupí Ondřej Gregorová na nějaké přehlídce v šatech nějaké renomované návrhářky a pak už to bude tuti!
Co by tomu asi řekl prototyp chlapa Radek Brzobohatý?
je to zvláštní svět, vždycky si říkám co je to za lidi, co se zajímají o životy lidí, které neznají, znát sotva budou, o "životy" pseudocelebrit, o lidi, kteří se vyblinkávají v mediálním prostoru...??? ti dva jsou mi šumák, maximálně jim mohu přát jenom to dobré, nechci a nebudu sdílet jejich starosti, radosti, smutek, pocity, nechápu proč bych se měl k čemukoliv co se jich týká vyjadřovat či komentovat nebo snad radit, kritizovat. mám kolem sebe lidi, kteří jsou mi blízcí, na kterých mi záleží, které mám rád, o které mám starost. ty mě zajímají, písařovicová a brzobohatý to nejsou. občas si přečtu nějaký ten příspěvek o těchto mediálních hvězdách a myslím si svoje
A proč se k tomu článku teda vyjadřujete když to nemáte zapotřebí?Jo a jen tak mimochodem jména se píší s velkým začátečním písmenem.Jestli nevíte jak na to zeptejte svích blízkých ti Vám určitě poradí.
Nemusi delat vubec nic. Nemusi mit deti. Chodit do prace a mit deti neni povinnost . Treba si zvolili uplne jiny zpusob zivota a chteji to tak oba dva.
Ale on určitě chce dítě - taky, aby se potvrdilo, že je normální ... akorát už 2 manželky neotěhotněly ... takže se neví ?
Škoda , že takto nemohou přestat pracovat obyčejné ženské od pásů nebo pokladen,ty budou odcházet do důchodu totálně zničené,ale asi se měly lépe učit.
To si jako myslíte že ženy od pokladen a pásu ve fabrice jsou hloupé??To jste tak vy že jste tohle napsal
Tady je tedy zlých a asi i málo vzdělaných závistivců. Neumím si představit, že si ke klávesnici sedne nějaký vzdělaný matematik, lékař, zkrátka intelektuál, aby pěkně v anonymitě mlátil do klávesnice a snažil se urážet a ubližovat krásné a vzdělané ženě jenom proto, že se vdala po čtyřicítce. Co jste dokázali vy, co umíte, kolik znáte jazyků? A co zženštilých "chlapů" tady pomlouvá jako nějaké drbny ! Daniela by vás převálcovala svoji vzdělaností, svoji inteligencí. Je to směšné !!!!
Souhlasím se vším co jste napsala.
Někdy mám dojem, že se pod profilem muže skrývá zlá, závistivá a nenávistná žena, ale zženstilý muž, to je taky dobrý.
Chudinka....tak moc pracovala.
Co kdyby měla tři děti, neměla auto a manžel se vracel z práce každý den skoro večer.To by asi nepřežila.
A představte si, že ženská může být utahaná a nemusí mít nutně tři děti, nemusí makat ve fabrice a chodit pěšky jako Vy. Únava může padnout na každého člověka.
Tiffanymu dělá dobře se furt někde vystavovat. Proto si vzal Táňu, změnil si jméno a myslel si, že bude známý i v cizině. Teď k tomu svádí i Danielu, která na to není zvyklá. Kdyby byla chytrá, zůstane ve zpravodahství a vykašle se na tyhle společenské akce, zpívání a vymetání večírků. Pro svoje zdraví by udělala víc.
Taky se tu vystavujete , a je to děs!
Na paní Novogregorové je věk již dost znát, takže je otázka času, kdy pan Dřívebohatý se ráno probudí, uvidí svojí milou choť bez šminek, a rozhodne se opět jít o dům dál.
A vy, když jednou zjistíte, že vaše manželka stárne ji hned vyhodíte z domova?