1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

To byl hlas! ♥

29
Před 2 měsíci
Přemysl Havel

moje máma vykládala,že když měli maturitní ples v Třebíči,že jim tam zpíval.Já ještě pamatuji p,Vašíčka,také měl pěkný hlas...

3
Před 2 měsíci

Odborníci nazývají tento hlas jako tzv "uzívaný baryton". U nás byli s tímto hlasem tři interpreti - Rudolf Cortés, Richard Adam a Jiří Vašíček. Pana Cortése jsem měl tu čest vidět osobně na vystoupení v roce 1981. Byl to jeden z oblíbených zpěváků mého otce a konkrétně "Váš dům šel spát" mám mimo jiných písniček spojeno s mým dětstvím. Ta písnička je dokonale zazpívána a dokonale nahrána.

Před 2 měsíciUpraveno

Měl úplně neskutečné krásný hlas .

Zemřel li na Alzheimerovu demenci v 65 ti letech m znamená to že s ni začal bojovat už tak 58-59 letech .

To je dosti krutý osud .

8
Před 2 měsíci

Cortés, Vašíček, Adam...ještě mám doma klasické gramofonové desky po našich, takové ty "sedmedsátosmičky", ale rozbitné.

Po letech jsme opět sehnali gramofon i s otáčkama 78.

I když jsem ročník 57, moc ráda si ty písničky přehraju, jen času kdyby na to bylo víc :-)

Před 2 měsíci

Jeho barva hlasu mi vždycky připomínala známé zpěváky z Ameriky. A nemusel by se mezi nimi cítit méně cenný.I jako muzikant jsem tu jeho píseň hrával.

16
Před 2 měsíci

Pamatuji se na asi jeho jedno z posledních vystoupení na klatovském stadionu s orch.K.Vlacha.Pokud nezpíval tak stál za jevištěm,nepřítomně se usmíval,s nikým se nebavil.Pak mu dali do ruky papírek s textem vystrčili ho podium a on to krásně odzpíval.

7
Před 2 měsíci
Slavomír Beneš

Jak tomu rozumím. Manžel ještě v létě2014, hrál v Ungeltu a 2016 v Četnicich z Luhačovic 9.dil. To měl všude papírky a nebo jsem mu napovídala, ležela jsem pod oknem a napovidala kazdý krok a slovo. 2013 ještě hrál v Liberci - rekvizity byly plné textu napsané velkým písmem. Zemřel 1.2.2020 v 88.letech. S panem Cortezem se dobře znali, HDK a K.Vlach

1
Před 2 měsíci

Pokročilá Alzheimerova choroba ho však o tuto --- tato nemoc sebere vše ale úplně vše. strašná nemoc.

17
Před 2 měsíci

Se Simonovou to je ale Majer!

19
Před 2 měsíci
sova vlastimil

Autor clanku ma bud upito, nebo s nim mava Alzheimer taky.Nebo spis oboje. Strcit tam fotku zpevaka Majera.Ze tam nestrcil Standu Prochazku,nebo Neckare?

7
Před 2 měsíci

Byl to krásný chlap

9
Před 2 měsíci

Byl to spolužák mého táty.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA