Je úplně jedno, jestli ho mám či nemám ráda. Více méně ho znám jen podle jména, mé generaci už opravdu moc neříká. Nad jeho oblečením jsem jen pokrčila obočím. Ale ten provokatér je hnusné individuum. Slušněji to říci nelze a hrubost nemám v povaze. Že je Bendig tmavé pleti? No a? Živí se tím, co umí, platí daně, nenatahuje ruku. Pokud někdo chce poukázat na jiné Romy,
tak mu tady zrovna píšu, že těch bílých je na podpoře mnohem víc. A když se podíváte mezi bezdomovce, tak tam jsem Roma ještě neviděla. Tak ho sakra nechte žít!
Žije,jen je trochu pomoučený.
Něco pozitivního. Byla to jen mouka. Jsou horší věci.
Zrovna si říkám... jestli ho tohle "totálně zlomilo", tak moc nevydrží... 🙄
napsal to moc pěkně, to co si obléká, s kým žije, do toho nikomu nic není, nikdo nemá právo ho neustále urážet. Jane držím ti palce, vykašli se na to neustále, někoho přesvědčovat, to ti ubírá sílu, vím to ,sama jsem to zažila, zažívám.
Fakt to bylo hrubé, naprosto souhlasím a stojím na straně Bendiga, ale jako správný občan této země plné humoru, protože to jediné mi nezdaní a neseberou, musím napsat toto:
Doufám, že se podaří toho blázna světlé pleti vypátrat a potrestat. No a rozmáznout jeho identitu v tisku by taky neškodilo. Když chtěl být ten nemocný jedinec celebritou , tak mu to umožnit, aby každý věděl, kam s "gratulací"
Půl roku připravoval tuhle róbu ?? Co to s těmi lidmi je ? Kdyby si vzal džíny a tričko ..
no, a co, to je jen jeho věc
Me to pripada nahrany,pripraveny,nevim,nevim
Zamyslete se - půjdete na ples. Učesaná, upravená, make up a nové šaty. Pak vás někdo u vchodu posype moukou. Co vy na to ?
Aneb když "hvězdy" hasnou musí se zasněžit i zvenku. Hvězdy jsou v uvozovkách 🙂
Třeba to bylo domluvené ...nikdo neví
Ten,, člověk,, byl vždycky nula
Ty ,jsi nula, kdy si co dobrého udělal, určitě
zhola nic, takový jako jsi ty mají jen plnou hubu stolice