Na to Rusko už nemá!!!!!
Proč NATO napadne to Rusko? To se fakt už v Evropě zbláznili generálové?
Pokud bude válka s Ruskem, určitě to nebude NATO, kdo ji rozpoutá. Bude to nějaká "speciální" operace Ruska v Pobaltí. To už ale rusům neprojde. Doufám, že si to plně uvědomují.
NATO už brzy čeká konflikt Z Ruskem - Opravdu Z Ruskem? Jak mám věřit článku, kde autor nemá znalosti 2 třídy ZŠ...
Hned bych autora článku zavřel, vypatlanějši hlavu jsem neviděl.
Šíření poplašné zprávy je trestné,milé Novinky
To ale nejsou Novinky.cz
Pokud je ten scénář pravdivý tak by se naší armádě hodili ty zbraně co Černochová rozdala.
A s čím teď budou bojovat naši vojáci?
Většinou je potřeba zbraní tam kde se bojuje... chytrá hlava asi nebudete...
To je tak, když jste na pracáku a najdou vám pohovor na místo v Týdeníku Hrot jen proto, že jste měl v deváté třídě na vysvědčení z češtiny čtverec z lítosti.
Rusko nemá na konfrontaci s NATO vojáky, tím bych to asi ukončil tuto spekulaci
Tohle jsem onehdá napsal k jinému podobnému článku a byl jsem ujištěn zdejšími experty, že Rusko má nevyčerpatelné lidské zdroje, protože každý rok v Rusku dosáhne plnoletosti asi 300 000 mladých mužů, takže každý rok může mobilizovat tento počet.
Střet NATO a Ruska může nějaký magor zrychlit zmáčknutím červeného tlačítka a bude po všem.
To je mýtus nebo hloupost...žádné tlačítko nezničí svět... způsobí apokalypsu ...kéž by bylo hned po všem...
Měli by jste být stiháni za poplašné správy. Je to ubohost.
Ty správo 🙉
Až Rus Vystrcil nos tak je třeba okamžitě mu ten nos urazit a nanic nečekát srazit putlerovy ten jeho arogantní hřebínek