1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na to Rusko už nemá!!!!!

1
Před 1 rokem

Proč NATO napadne to Rusko? To se fakt už v Evropě zbláznili generálové?

12
Před 1 rokem
Jiri Nejedly

Pokud bude válka s Ruskem, určitě to nebude NATO, kdo ji rozpoutá. Bude to nějaká "speciální" operace Ruska v Pobaltí. To už ale rusům neprojde. Doufám, že si to plně uvědomují.

15
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

NATO už brzy čeká konflikt Z Ruskem - Opravdu Z Ruskem? Jak mám věřit článku, kde autor nemá znalosti 2 třídy ZŠ...

7
Před 1 rokem

Hned bych autora článku zavřel, vypatlanějši hlavu jsem neviděl.

Šíření poplašné zprávy je trestné,milé Novinky

7
Před 1 rokem
Petr Janče

To ale nejsou Novinky.cz

Před 1 rokem

Pokud je ten scénář pravdivý tak by se naší armádě hodili ty zbraně co Černochová rozdala.

A s čím teď budou bojovat naši vojáci?

4
Před 1 rokem
Václav Kříž

Většinou je potřeba zbraní tam kde se bojuje... chytrá hlava asi nebudete...

1
Před 1 rokem

To je tak, když jste na pracáku a najdou vám pohovor na místo v Týdeníku Hrot jen proto, že jste měl v deváté třídě na vysvědčení z češtiny čtverec z lítosti.

3
Před 1 rokem

Rusko nemá na konfrontaci s NATO vojáky, tím bych to asi ukončil tuto spekulaci

9
Před 1 rokem
Martin Šulc

Tohle jsem onehdá napsal k jinému podobnému článku a byl jsem ujištěn zdejšími experty, že Rusko má nevyčerpatelné lidské zdroje, protože každý rok v Rusku dosáhne plnoletosti asi 300 000 mladých mužů, takže každý rok může mobilizovat tento počet.

Před 1 rokem

Střet NATO a Ruska může nějaký magor zrychlit zmáčknutím červeného tlačítka a bude po všem.

1
Před 1 rokem
Jiří Hirsch

To je mýtus nebo hloupost...žádné tlačítko nezničí svět... způsobí apokalypsu ...kéž by bylo hned po všem...

Před 1 rokem

Měli by jste být stiháni za poplašné správy. Je to ubohost.

7
Před 1 rokem
Petr Muska

Ty správo 🙉

3
Před 1 rokem

Až Rus Vystrcil nos tak je třeba okamžitě mu ten nos urazit a nanic nečekát srazit putlerovy ten jeho arogantní hřebínek

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt