Pamatuji si ji jako mladičkou. V roce 1980 - 1981 jsem jezdila do Plzně za manželem, který tym byl na vojně. Chodili jsme si sednout dorestaurace Na májovce a ona tam chodila s kamarádkou. Měla vždy zasmušilý výraz a řekla bych, že řešila všechna trápení svéta. Celý život ji mám moc ráda.
Zuzana Bydžovská byla vždycky tak trochu jiná, ovšem její herecké výkony nelze zpochybňovat, ale přesto jí její role tak trochu vystihovaly. Holt zrada je pro někoho napořád, ale proč si zakazovat určitá vylepšení jako žena, myslím si, že to její osvobození, jak tomu říká, je zbytečné. Ta zatrpklost je ve výrazu a to nikomu nesvědčí.
Nemyslím, že by si něco zakazovala. Prostě tak žije. Proč ne? Mimochodem zatrpklá nebyla nikdy, naopak jako komička si uměla dělat legraci i ze sebe. Etzlera syn zavrhl, protože se vrhl do vztahu plného alkoholu a leta se on i Cibulková ze závislosti dostávali. Nedivím se, že ho syn zavrhl.
Vždycky si vzpomenu na její roli ve filmu Příběhy obyčejného šílenství byla tam skvělá... 😊. Přeji zdraví a ještě nějakou lásku. ❤️🌹
Já také tak Zuzko nedejte se.
Vždycky byla svá a proto jí lidé mají rádi.Přeji ji hlavně hodně zdraví ❤️
p.Bydžovská
p.Janžurová to jsou TOP herečky
Přidávám Simonu Stašovou.
Super herečka, taková normální ♥️
jen neměla rezignovat na život po zklamání z jednoho blbého chlapa ,je tolik jiných proč,,,,krvácet,,,,,pro jedno promiskujidní kvíti,,,,,,
Prostě je to vynikající profesionálka. Skvělá herečka.
Měla by na sebe trochu dbát.
Co se táče vzhledu je to katastrofa.
Etzler je ubožák.
Potkala jsem jej na Václaváku. Tlustý a nepřitažlivý.
Klobouk dolů před jejím herectvím.