1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Panečku, tady je ale bolševiků, nenávistných a mstivých, nenávidí pravdu, kterou od pana Kalouska lze slyšet kdykoliv promluví, zatímco těm gaunerů pravda nikdy nevoněla, proto zde dští síru, zuří a pomlouvají !!

56
Před 4 roky
Franta Formánek

On tady někde píše i tvůj fotr, je dobrý den soudruhu Formánku starší 😄

32
Před 4 roky

Není jediný den, aby nebyl článek s Kalouskem. To musí být sakra drahé. Mirku šetři, šetři, jdi příkladem.

55
Před 4 roky
Milan Fiala

Už začal, nepije whiskey, ale pražský výběr.

20
Před 4 roky

Tento člověk by vzhledem k jeho minulosti neměl vůbec vylézat na světlo světa. Měl by se stydět za vše co ve své politické kariéře provedl. Je to hanba!

43
Před 4 roky

Jako Bilak? Jako mladá, potřebovala k práci časopis.Dostávali jsme 1.Velká schůze, řečeno, že ho vezmou. Moje ruka. Proč nám berete časopis, máme 1tis.výplatu,náměstkové 5x tolik, dostávají VŠechny včetně drahého Sterna,proč si to nepůjčí mezi sebou?Pan ředitel mlčel.Nevzali, ale já musela na politické školení. Pánovi, kterému jsem šla, říkám. Mám kupu novin z 68, musím se podívat, koho tam uvidím . Školení nebylo.A dnes? Zdražuje se, páni si přidali. A obyčejní lidé?. Co mi to připomíná? V Německu jsem žila, ale tady demokracii nevidím. Spíš mi to připomíná mládí. Jen my at se máme dobře. Pane Kalousek - jako Bilak, ale kdo se tak chová.

6
Před 4 roky

Mirku už jsi byl zarecitovat nějakou pěknou básničku komunistům při jejich odchodu za tebou do propadliště dějin? Ne, tak šup, šup pionýre 😄

55
Před 4 roky

Kdo je Kalousek? Proč by někoho měl zajímat jeho názor? Nevím, pro mne je to neúspěšný politik, který přivedl svou politikou stranu ke krachu. V těchto volbách by se nedostali ani do parlamentu, pokud by kandidovali regulérně. Babiš je mnohem úspěšnější.

14
Před 4 roky

Toto je clovek bezduchy a ubohy!Nikdy nic nedokazal,vse vrhnul do temnoty a rad by poucoval!Je mi ho lito kdyz uz na nic nestaci a jen kritizuje!

38
Před 4 roky

Mirda se nechal zvěčnit na fotografii coby věrný svazák.Jen málokdo zná bilakovy projevy lépe než on.Takže já mu věřím.Když říká,že je to bilakův styl,tak Mirda ví o čem mluví 😂

28
Před 4 roky

Nechápu, že se tohodle ještě na něco ptaj? Ať vysvětlí jak to bylo s těma padákama, když už chce něco řikat. A kde vzal ty prachy, když vyvážel v Mitasce gumy a nic jinýho neumí.

17
Před 4 roky

Kalousek je úroveň kecala z Prodané nevěsty měl by sy uvědomit že si dobře pamatuji co udělal pro lidi hlavně důchodcům dal tak babkinu fujaru a má odvahu se stále naparovat jak kohout na hnoji však sám je pořádný podvodník.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA