1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pan ministr nestíhá shánět léky, které ve velkém vyvezl na UK a potřebuje tu svou neschopnost zamaskovat tím, že bude kontrolovat marody. Jestlipak on nepotřebuje zašít na výhodná místa pár svých kamarádů! To mu nejspíš poradilo těch jeho 16 poradců a 30 poradců těch poradců.

95
Před 3 roky
Marie Rehakova

Máte pravdu, oni ty poradce potřebují, podívejte se na kumulaci funkcí, nechápu jak někdo může být starosta města, poté sedět v radě na kraji a zároveň být poslancem nebo senátorem a to nevíme ve kterém výboru či podvýboru ještě figurují. Jo hold nadlidé, jsem rád že stíhám poctivě svoji práci a trocha podnikání, hlavně si myslím že to vše musí být na úkor kvality té práce.

5
Před 3 roky

Ze se vy lumpove nestydite!!! Sami mate placenou nemocenskou 100% po celou dobu. A lidem ji chcete kratit??? I ten nejvetsi tupoun a hlupak chape k cemu to povede. Povede to k tomu ze lidi budou chodit do prace nemocny a nakazí ostatní. A proc?? Protoze zaprve prijdou o par tisic za dochazku bez nemoci u zamestnavatele a za druhe jim nebudou zaplaceny ani prvni tri dny nemoci. Takze kdyz to sectu tak takova tridenní absence je prijde na bratru 5000kč . A to fakt neni malo. Nemyslíte si vy loupeznici že prvni a jedinej zodpovednej je za vystaveni neschopenky lekar???? Kdyz vystaví PN tak je ten clovek nemocnej a basta. A pokud vystaví PN zdravemu cloveku -trestejte lekare. Nebo on nepozna zdraveho od nemocneho??? K cemu tam potom je? Co je tohle za system? Je mi z toho zle!!! A to rikam presto ze jsem za 30 let nebyl u doktora..s vyjimkou urazu...to si clovek nevybere.

64
Patrik Kloucek

Jó lidi,co jste si zvolili to máte

8
Před 3 roky

Dejte lidem přes prsty, já být na Vašem místě Válku, tak lidem seberu celou nemocenskou, to by tak hrálo, abych chtěli lidé stonat. Vždyť vy jdete do sněmovny ,zahrajete si pár her a máte za to balík, tak když nedostanete za tři dny nemoci peníze tak vám jde o .........

82
Před 3 roky
Jaroslava Vosecká

Ale nejenze penize dostane, ale dostane 100% i kdyz je nemocny rok...

63
Před 3 roky

Jen ať se opět zavede karenční doba a zaměstnanci opět budou chodit v horečce do zaměstnání.Super pane ministře ,hlavně ponechat 100% platu při pracovní neschopnosti ministrům a poslancům ve vládě. 🙁 🙁

41
Karel Soukup

Když si lidi zvolili tuhle vládu,tak se není čemu divit.

15
Před 3 roky

Takže ODS opět oprášila svůj 10 let starý recept, jak vyléčit občany ČR... Jaký to zázrak, že po zrušení jejich skvělého nápadu nemocnost obyvatel stoupla o 17%. Vážený pane ministře, pokud to nevíte, tak v platnosti karenční doby si zaměstnanci raději brali místo nemocenské dovolenou. Proto to snížení nemocnosti. Na to ale žádné statistiky nejsou, že.

75
Před 3 roky

Pane atrapo, opravdu nevím kdo drží ochranou ruku nad vaší neschopností. Tenhle post byl vždycky horkou židlí a to si dovolím tvrdit ,že Vaši předchůdci měli mnohem horší pozici, než Vaše milost ,která je v téhle funkci absolutně k ničemu. Co se týče neschopenky, ti co zneužívají neschopenku tak ji budou zneužívat dál a je jim úplně jedno jestli budou první W dny doma zadarmo.

Je mě 53 let marodím tak jednou za 3 roky, ale on jak člověk stárne ,tak nejde pořád všechno neustále přecházet ,takže se můžete spolehnout ,že absolutně kašlu na to co Vaše dutá hlava vymyslí a pokud nebudu fit ,jdu na neschopenku

34
Před 3 roky

Buď makat,nebo zemřít.Když onemocní chudák pracující, tak je z něj zločinec,soudruzi dávali těch 60% první 3dny,pak 90%.a nic nechybělo,k tomu ty plány s důchody, asi by jsme se měli inspirovat Francií

31
Před 3 roky
Jan Myler

proste a hednoduse na socialni veci nejsou penuze, no. jako zamestnanec si prisel j 7% cistyho diky zruseni "superhruby" tak za to neco chteju. tj samozrejmy

2
Před 3 roky

Já sem asi blbej ,ale neplatí těch prvních 14 dní zaměstnavatel? Takže se to vás vlády vlastně netýká a moc neušetříte. Nehledě na to .že lidé boudou přecházet nemoci a pak mohou mít třeba i vážnější nemoci což už stát něco bude.

37
Před 3 roky

Ten d***l se probudil a zjistil, že státní pokladna potřebuje jeho pomoc. Pětislepenec je naprosto asociální. Oni potřebují prachy na zbraně a pro Benderland.

27
Před 3 roky
Břetislav Jonas

takze co?? rozdavat rozdavat az to krachne uplne? myslis, ze by pto ne nebyli lepsi rozdavat a po me potopa?? zamysli se proc ti asi delaji? vidi dal nez za Babisovu koblihu

20
Zobrazit další 3 reakce

Vy si asi děláte už z lidí srandu. Co ještě vymyslite? A pak zas budete ječet, až vás nějaký populista odstaví od koryt?

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA