1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Kde zase jsou ty Fialovci???Nepíšou a nepíšou.Vaše vláda je dokonalá,čeho se bojíte???Nelže ,nekrade ,nezakazuje ,nezvedá nám daně a jiné věci a hlavně neutrácí.🍒🍒🍒🍒

47
Před 5 měsíci
Sebera Jiri

Opravdu je tak těžké pochopit, o čem je tato diskuze? Jen kůň by se, v diskuzi o testování majetku a superdávce, vypisovat o vládě.

4
Před 5 měsíci

Jakákoliv sociální dávka by se měla vyplácet jen lidem v absolutní a neřešitelné nouzi. Copak vlastnění auta, 200 tis. na účtu a další deseti a statisíce na stavebním spoření atd. jsou výrazem nějaké nouze? Na takové lidi se my ostatní máme skládat? Je si pan Jurečka jist svým racionálním úsudkem nebo je stižen dávkovým šílenstvím? Takové rozhazovače našich výdělků prosím příště nikdo a nikdy nevolme.

22
Před 5 měsíci
Jan Balcar

Mě se nechce skládat ani na lidi, kteří jsou v neřešitelné nouzi celý život, protože práci nevymysleli!

10
Před 5 měsíci

Úplně na nic.

Kdo u nás má dvě nemovitosti, dvě auta?

No a peníze z účtu lze vybrat a uložit v bance do bezpečnostní schránky a rázem si můžu dojít pro dávku.

3
Před 5 měsíci

Nejsem příjemce žádné ze soc. dávek a souhlasím, že jsou tady lidé, kteří tento institut zneužívají. Ale tohle už mi přijde těžce přes čáru. Opravdu je nutné, dělat věci stejně jako za komunistů? Už jen arogantní chování, nálepkování lidí s jiným názorem, cenzura a ještě hlídání majetku? Jak daleko to necháme zajít? Bude pokračování znárodnění majetku lidí? (Pouze úvaha, ale myslím si že oprávněná) . Toto za mě není dobrá cesta.

10
Před 5 měsíci

A co situace, kdy si žiju normální slušný život pracujícího člověka, rodina, drobná elektronika, auto do práce a najednou firma krachuje, konsoliduje výdaje, sloučí pracovní pozice, dostanu výpověď pro nadbytečnost z důvodu zániku pracovní pozice, nedostanu nic, mám prostředky tak na jeden nájem a potřebuju od Up pomoc, než seženu novou práci. To budu majetkově lustrován a budu muset nejdřív prodat auto, které jsem tři roky splácel, TV, počítač, mobil, abych mohl zažádat o podporu na měsíc, spíš dva, než něco kloudného seženu? Nebo jak to je?

9
Před 5 měsíci
Michal Latiok

No vidíte, když to všechno prodáte, tak si zažádáte o zrušení poplatků za TV a rádio, to budou koukat...

1
Před 5 měsíci

Zjevně má mnoho zdejších netáhel obavy o své příjmy z dávek.

11
Před 5 měsíci
Libor Juřica

O jedno etnikum bych se nebál že by se mohlo něco změnit.

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

A ona je nějaká povinnost mít účet v bance? Statisíce žadatelů účet nemají, jelikož mají exekuce, takže se vyhýbají splácení, dávky dostávají složenkou na poště. Navíc banky těmto lidem vedeným v registrech dlužníků účet ani neotevřou. Btw. hodlají kontrolovat zůstatky pouze na BÚ, kam případně chodí dávky, nebo hodlají zjišťovat zůstatky i na spořících? A co když má žadatel účty u více bank?

4
Před 5 měsíci
Milena Kloučková

Všechny účty se budou kontrolovat.

Před 5 měsíci

Překvapivě s Jureckou souhlasím....chceš peníze od nás od všech? OK, tak doloz, že je opravdu potřebuješ....pokud má někdo byt, nebo dům v osobním vlastnictví, děti, které mohou být ve školce, nebo dokonce jsou už školou povinné, tak buď je invalidní, pak logicky čerpá duchod a pokud ne, nevidím jeden jediný důvod, proč by si při vlastnictví bydlení nevydelal alespoň na jídlo a základní potřeby.....🤣🤣🤣

7
Před 5 měsíci

Různé náhrady politikům jsou také dávky tak by měli být politici také lustrováni

16
Před 5 měsíci

To na tom budou opět nejlépe ti nepřizpůsobylí občané. Ty žádné majetky nemají, tak vesele budou dál pobírat všechny možné dávky, co si současná vláda vymyslela. A ti, co pracují, ale mají malé platy, tak těm se bude vláda hrabat v účtech. To napadlo dnešní vládu po tolika letech vládnutí!!!! Takže vlk se nažere a koza zůstane celá.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt