Jo, jo, špatný kádrový posudek bude znamenat přiškrcení financí, komplikace se studiem i oplétačky s dovolenou.
Také by mohl na svou vládu test majetku ne jenom na chudé to bylo řečí jak se budou starat nenažranci.
Stejné omezení by bylo potřeba zavést i u zemědělských, a vlastně všech, dotací. To by se ale asi rodině pana Jurečky moc nelíbilo.
Hmm, i příspěvek na péči , tak to padne celý sociální systém , tedy i ústavy , možná to je dobre , bůh ví , co nás čeká , jak budeme pečovat a za co , budeme muset všechno prodat , stejně jsem to nějak čekala , bylo to neudržitelné , ale těžké to bude moc
PnP zatím ne, to píše že v zahraničí to je.
Já jen pořád nechápu,jak může např.mé rodné číslo poslat nějaký úředník nějakému jinému aby mě mohli prolustrovat. Jak toto mohlo projít? O dávky nežádám,ale je mi to proti srsti.
Když něco chcete od státu,tak s tim musíte počítat,když si budete brát úvěr v bance,taky si vás prolustrují..
Mimochodem jak dopadly ty slibované kontroly příjemců dávek z řad nepřizpůsobivých spoluobčanů, jak kdysi Jurečka sliboval. Ti co si pro ně chodí, zcela jistě nebudou koncovými příjemci a výběrčí s nimi odjede v "medvědovi" Jojo to bude testování majetku pro získání superdávky frčet. Tady se toho moc neodchytí.
To bych rád věděl jak budete zjišťovat majetek rómů když pořád tvrdí že nic nemají tak se podívejte v jakých autech přijedou pro dávky a jak se v nich rychle převlékají p. Jurečko
Těm dají superdavku bez mrknutí oka!😉
No konečně, dá se říci, že tleskám. Ale, opravdu to muselo trvat tak dlouho? Druhým krokem by měla být plná automatizace takové dávky. Tzn , že vyplním formulář , kde povinně pravdivě odpovím na otázky , a vložím do "stroje". Zneužití bude tvrdě trestáno. Propadnutím majetku, vězením s nucenými pracemi atd.....případně trest smrti......a ono by to šlo, ne , že ne :-D
Sám žije na dávkách od státu, majetek za miliony ale kontrolovat ostatní chce. K čemu ty různé příplatky k funkci, když plat má neskutečný a majetku taky neskutečně? A ještě si v novém roce přidá, deset, dvacet tisíc, aby nebyl chudák😡🤷
Totéž by mělo platit pro politiky a lidé konající veřejné státní funkce Rest majetku kolik měli a jakou mají výplatu a kolik budou mít když odchází z funkcí To bychom se asi divili Zase dvojí metr Na chudé musí být víc že...nic se po staletí nezměnilo