1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Jo, jo, špatný kádrový posudek bude znamenat přiškrcení financí, komplikace se studiem i oplétačky s dovolenou.

3
Před 5 měsíci

Také by mohl na svou vládu test majetku ne jenom na chudé to bylo řečí jak se budou starat nenažranci.

8
Před 5 měsíci

Stejné omezení by bylo potřeba zavést i u zemědělských, a vlastně všech, dotací. To by se ale asi rodině pana Jurečky moc nelíbilo.

12
Před 5 měsíci

Hmm, i příspěvek na péči , tak to padne celý sociální systém , tedy i ústavy , možná to je dobre , bůh ví , co nás čeká , jak budeme pečovat a za co , budeme muset všechno prodat , stejně jsem to nějak čekala , bylo to neudržitelné , ale těžké to bude moc

4
Před 5 měsíci
Renata Prunnerová

PnP zatím ne, to píše že v zahraničí to je.

Zobrazit další 4 reakce
Před 5 měsíci

Já jen pořád nechápu,jak může např.mé rodné číslo poslat nějaký úředník nějakému jinému aby mě mohli prolustrovat. Jak toto mohlo projít? O dávky nežádám,ale je mi to proti srsti.

11
Před 5 měsíci
Ivan Ziman

Když něco chcete od státu,tak s tim musíte počítat,když si budete brát úvěr v bance,taky si vás prolustrují..

2
Před 5 měsíci

Mimochodem jak dopadly ty slibované kontroly příjemců dávek z řad nepřizpůsobivých spoluobčanů, jak kdysi Jurečka sliboval. Ti co si pro ně chodí, zcela jistě nebudou koncovými příjemci a výběrčí s nimi odjede v "medvědovi" Jojo to bude testování majetku pro získání superdávky frčet. Tady se toho moc neodchytí.

5
Před 5 měsíci

To bych rád věděl jak budete zjišťovat majetek rómů když pořád tvrdí že nic nemají tak se podívejte v jakých autech přijedou pro dávky a jak se v nich rychle převlékají p. Jurečko

15
Před 5 měsíci
Vladimír Malkus

Těm dají superdavku bez mrknutí oka!😉

7
Před 5 měsíciUpraveno

No konečně, dá se říci, že tleskám. Ale, opravdu to muselo trvat tak dlouho? Druhým krokem by měla být plná automatizace takové dávky. Tzn , že vyplním formulář , kde povinně pravdivě odpovím na otázky , a vložím do "stroje". Zneužití bude tvrdě trestáno. Propadnutím majetku, vězením s nucenými pracemi atd.....případně trest smrti......a ono by to šlo, ne , že ne :-D

6
Před 5 měsíci

Sám žije na dávkách od státu, majetek za miliony ale kontrolovat ostatní chce. K čemu ty různé příplatky k funkci, když plat má neskutečný a majetku taky neskutečně? A ještě si v novém roce přidá, deset, dvacet tisíc, aby nebyl chudák😡🤷

14
Před 5 měsíci

Totéž by mělo platit pro politiky a lidé konající veřejné státní funkce Rest majetku kolik měli a jakou mají výplatu a kolik budou mít když odchází z funkcí To bychom se asi divili Zase dvojí metr Na chudé musí být víc že...nic se po staletí nezměnilo

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt