1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Proč by se vraceli - dávky, příspěvek na bydlení, zdravotnictví zadarmo a možná i další služby. Na Ukrajině by si vše museli hezky platit - tady mají příspěvky i postižení bez jakékoliv kontroly, u nás musí nemocný občan dokládat vše možné a zpravidla příspěvek na postižení nedostane.

99
Před 2 měsíci
Iva Urbanova

Dnes mě vymazali komentář ohledně tohoto tématu a že si nikde ani neškrtnu. Tak kdo je tady doma my Češi nebo úkáčka?

64
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

A budou pro ně stavět byty?

Nebo dostanou zase takový dávky aby Čechy v nájmech předplatili?

9
Před 2 měsíci

Né já už nechci. Vždy jsem nesnášel ruštinu. Chvíle bez ní a už ji zase musím všude poslouchat. Pro hnidopichy : 80 % z nich žvatlá rusky.

54
Před 2 měsíci
Filip Šprojcar

To jediný mi taky vadí na nich.

1
Před 2 měsíci

Pokud si vydělají na sociální dávky a zdravotní pojištění a budou pracovat ofiko, tak by se to dalo zkozsnout. Pokud ovšem sem přijdou traumatizovaní bývalí vojáci, tak před tím už varovala BIS. K tomu je ovšem vláda hluchá jak poleno Raději vydá nový Lex, aby si nad tím umyla ruce jak Ponský Pilát, protože to je hlavní smysl jejich politiky...

19
Před 2 měsíci

Ne, ať se vrátí. Už teď tu není slyšet českého slova. 🤮. Nemluvě o jejich arogantním chování, chlastání a rvaček na nože. Ne, to fakt už stačilo.!!!

20
Před 2 měsíci

A není jich tu už víc než dost? Budou potřeba na ukrajině, na její obnovu.

56
Před 2 měsíci

Určitě se studie mýlí protože půjdou do své země aby pomáhali zpět budovat svoji vlast tady mají pobyt do března 2026

28
Před 2 měsíci

Mají se tu jak prasata v žitě, proč by se vraceli?

24
Před 2 měsíci

Do pytle tak je přestaňte svážet do Česka my tady Ukrajinu s Dněprem nechceme

4
Před 1 měsícem

Už to vypadá tak,že ti co jsou po celé Evropě nejsou podporovatelé Zelenského.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt