Proč by se vraceli - dávky, příspěvek na bydlení, zdravotnictví zadarmo a možná i další služby. Na Ukrajině by si vše museli hezky platit - tady mají příspěvky i postižení bez jakékoliv kontroly, u nás musí nemocný občan dokládat vše možné a zpravidla příspěvek na postižení nedostane.
Dnes mě vymazali komentář ohledně tohoto tématu a že si nikde ani neškrtnu. Tak kdo je tady doma my Češi nebo úkáčka?
A budou pro ně stavět byty?
Nebo dostanou zase takový dávky aby Čechy v nájmech předplatili?
Né já už nechci. Vždy jsem nesnášel ruštinu. Chvíle bez ní a už ji zase musím všude poslouchat. Pro hnidopichy : 80 % z nich žvatlá rusky.
To jediný mi taky vadí na nich.
Pokud si vydělají na sociální dávky a zdravotní pojištění a budou pracovat ofiko, tak by se to dalo zkozsnout. Pokud ovšem sem přijdou traumatizovaní bývalí vojáci, tak před tím už varovala BIS. K tomu je ovšem vláda hluchá jak poleno Raději vydá nový Lex, aby si nad tím umyla ruce jak Ponský Pilát, protože to je hlavní smysl jejich politiky...
Ne, ať se vrátí. Už teď tu není slyšet českého slova. 🤮. Nemluvě o jejich arogantním chování, chlastání a rvaček na nože. Ne, to fakt už stačilo.!!!
A není jich tu už víc než dost? Budou potřeba na ukrajině, na její obnovu.
Určitě se studie mýlí protože půjdou do své země aby pomáhali zpět budovat svoji vlast tady mají pobyt do března 2026
Mají se tu jak prasata v žitě, proč by se vraceli?
Do pytle tak je přestaňte svážet do Česka my tady Ukrajinu s Dněprem nechceme
Už to vypadá tak,že ti co jsou po celé Evropě nejsou podporovatelé Zelenského.