Nech si najdou sponzory, možná také přispějí účastníci demonstrací Milion chvilek. Naše země je bohužel zadlužená a šetřit se musí všude.
Humanitární organizace odmítají?! Ty by měli děkovat za každou korunu ze státního rozpočtu. Vždyť nemají nárok vůbec na nic a je jen na ministerstvu jestli jim něco přidělí či ne. Také je vidět jak tito vyžírkové jsou solidární z naším erárem. Nemá se náhodou šetřit? Oni si to zřejmě představují stejně pokrytecky jako Lipánek a předešlá vláda. Já si myslím, že v mnoha případech neziskovek jim jde jen o vlastní penízky. Pokud některé neziskovky můžou platit právníky, mluvčí atd., tak na tom nemůžou být špatně. Podle mne by neziskovky vůbec neměly být přisáty na stát a existovat z financí jím spřízněných osob a firem. Přeci by mělo být dobrovolné právo každého obyvatele zda chce či nechce platit nějakou neziskovku. A pokud ano tak podle vlastního výběru.
Zrušit příjmy ze státního rozpočtu, ať si peníze seženou sami ( pokud lidé přispívají na různá konta, ať jdou tímto směrem ).Už mám dost toho, co vše se z vybraných daní platí. Já a moje rodina každý měsíc přispívá na Dobrého Anděla, kde veškeré poslané příspěvky jdou na pomoc našim lidem a každý měsíc mne o vybraných částkách a kam poslali peníze informují.
Chovají se jakoby ty částky na podporu byly nárokové. Musí se starat samy - pokud jsou skutečně užitečné, sponzory jistě najdou. Jen tady na novinkách je těch potenciálních sponzoru spousta.
Jsem proto aby na Letné Minář vybral chybějící peníze,demonstranti se určitě přidají.
Kdo z chvilkařů ještě nepřispěl, měl by to dohnat. Já k nim nepatřím a přesto na generátory přispívám. Tak honem další...
Velmi správně že někdo konečně odstřihne neziskovky. 750 milionů se dá využít i pro ty kdo je tam dal, čili pracující ČR. A to ve formě úlev popřípadě zdravotní péče atd atd...
Odmítají? Čtu dobře? Tak jestli odmítají snížení, nedostanou vůbec nic
drzostí tedy mají víc než dost. Nárokovat si a "odmítat" rozhodnutí vlády. Už z principu k jejich chování - ani floka, ať si seženou sponzory na srazu Milionového chlívku
Důvěryhodnost se měří finančními dary? Není to, zvrácené?
Jak odmítají?
Oni o ničem nerozhodují, vláda rozhoduje!
Co si ti darmožrouti z neziskovek o sobě myslí!
Že tu budou všem kázat!