1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Tak i Vojtěch mě zklamal. Měl jsem ho za jednoho z mála inteligentních ve vládě. Ale udělat náměstkyni z prodavačky klenotů... ach jo...

8
Před 7 měsíci

Jsou to srandisti.Okamura s Macinkou rozhodují koho si ministr ANO vezme za náměstka.Jejich voliči jsou tak primitivní,že jim to nevadí....

20
Před 7 měsíci
Jan Kolomazník

Tak je to standartní praxe těchto politických trafik (náměstsků). Jedna partaj dodá minstra a k němu přibudou nějací neíspěšní kandidáti ostatních stran, kteří údajně budou něco řešit. Smutná realita naší politiky.

3
Před 7 měsíci

To jsou slinty 😀 takhle to funguje pořád kdo vládne na důležité pozice dává svoje lidi. No a opozice vyrvava něco o čistkach.

Před 7 měsíci

To je tady zase nablito, ale u pirátků vám to nevadilo, co, když tenkrát vyhořeli u voleb jak papíroví čerti a ze všech co neobhájili se stali asistenti. Lepšolidi mají holt rozdílnou optiku.

Před 7 měsíci

To bude asi rád. By mě zajímalo, jak dlouho bude ministrem, kolik ministrů zdravotnictví se v této vládě vystřídá a jestli bude zase někdo dvakrát

1
Před 7 měsíci

Fraška pokračuje...

2
Před 7 měsíci

Jak jednou člověk má korýtko ,tak už je o něj do smrti postaráno i napříč politickými stranami.

3
Před 7 měsíci

Tak čímpak "našimlidem" prospěje masérka a prodavačka klenotů😀?

4
Před 7 měsíci
Josef Herbrych

A cimpak nasim lidem prospel elektrikar u financi. Jurecka rozvratil celej socialni system a v minule vlade se trepotal u Babise. To je pane charakter co.

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

O všechny musí být postaráno kdo ví na jak dlouho jsou u koryta

Před 7 měsíci

Paní Mařikova je velmi schopná politička 👍

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA