1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Němci žádné prohlídky nemusí absolvovat. Je to na jejich osobním uvážení.

19
Před 5 měsíci
Roman Špiroch

a Švýcaři jdou na první lékařskou kontrolu až v 75 inu každý by měl být s pokročilým věkem sám tak uvědomělý a skončit řídit když to nejde

tímto se nevytahují ale jsem ročník 47 naprosto zdravý neberu žádné léky nenosí bryle

a autem jezdím jako když dýchám naprostá pohoda

a jezdím pravidelně za dcerou do zahraničí 900 km a v Německu když to jde se rád svezu i 200

tak jo všem přeji pevné zdraví a super kondici

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíciUpraveno

Válek se snaží jen zalíbit, trouba. Ač důchodce, jsem pro prohlídky. Ne vždy senioři jsou schopni objektivně odhadnout své možnosti. To samé ovšem platí o mladých řidičích, kteří své možnosti také mnohdy přecení. Ve svém okolí registruji za uplynulé roky několik úmrtí mladých řidičů, kteří se přecenili, mnozí sebou vzali i své kamarády. U důchodců se to obejde většinou jen pošramoceným autem.

13
Před 5 měsíci
Otto Matouš

Máte zřejmě praktického lékaře, který neplní své povinnosti a nesikanuje své seniory při žádosti o potvrzení na ŘP preventivními prohlídkami na urologií, kolonoskopií a psychologii. Mohu se k němu přehlasit?

2
Před 5 měsíci

S věkem se reakční doba zkracuje je uvedeno v článku. Tak to jsem nevěděl. Potom nevím, co je třeba řešit.

2
Před 5 měsíci

Asi to poznal na vlastní kůži, dříve mu to nevadilo! Škoda, že není více takových možností.

1
Před 5 měsíci

Mladé fetky taky jezdí bez omezení

4
Před 5 měsíci

Není se čemu divit. On má strach, že by ji nedostal

1
Před 5 měsíci

A co jsi dělal ty čtyři roky?

2
Před 5 měsíci
Vlastimír Vyskočil