Němci žádné prohlídky nemusí absolvovat. Je to na jejich osobním uvážení.
a Švýcaři jdou na první lékařskou kontrolu až v 75 inu každý by měl být s pokročilým věkem sám tak uvědomělý a skončit řídit když to nejde
tímto se nevytahují ale jsem ročník 47 naprosto zdravý neberu žádné léky nenosí bryle
a autem jezdím jako když dýchám naprostá pohoda
a jezdím pravidelně za dcerou do zahraničí 900 km a v Německu když to jde se rád svezu i 200
tak jo všem přeji pevné zdraví a super kondici
Válek se snaží jen zalíbit, trouba. Ač důchodce, jsem pro prohlídky. Ne vždy senioři jsou schopni objektivně odhadnout své možnosti. To samé ovšem platí o mladých řidičích, kteří své možnosti také mnohdy přecení. Ve svém okolí registruji za uplynulé roky několik úmrtí mladých řidičů, kteří se přecenili, mnozí sebou vzali i své kamarády. U důchodců se to obejde většinou jen pošramoceným autem.
Máte zřejmě praktického lékaře, který neplní své povinnosti a nesikanuje své seniory při žádosti o potvrzení na ŘP preventivními prohlídkami na urologií, kolonoskopií a psychologii. Mohu se k němu přehlasit?
S věkem se reakční doba zkracuje je uvedeno v článku. Tak to jsem nevěděl. Potom nevím, co je třeba řešit.
Asi to poznal na vlastní kůži, dříve mu to nevadilo! Škoda, že není více takových možností.
Mladé fetky taky jezdí bez omezení
Není se čemu divit. On má strach, že by ji nedostal
A co jsi dělal ty čtyři roky?
Čuměl do blba 🤣🤣