1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Udělejte nejdříve okruh, aby tranzitní doprava odlehčila centru. Vybudujte zádržná velkokapacitní parkoviště pro nerezidenty dojíždějící za prací a pak se uvidí, jestli to vůbec bude potřeba.

12
Před 7 měsíci
Martin Švorc

Tranzit do centra nemusí už dnes.

Před 7 měsíci

Zdržovat do voleb, pak piráty poslat po prkně. Beránka předtím ještě pirátsky protáhnout pod kýlem, johoho.

5
Před 7 měsíci
Standa Verner

A jak to řeší dopravu v Praze?

Před 7 měsíci

Zpoplatněte si to tam třeba celé. Jen si tam laskavě přestaňte zvát lidi a zásobování. Nikdo není zvědavej na to, aby přijel zacpanou Jižní spojkou na Černý Most, tam doufal, že možná zaparkuje, pak vzal co veze do teplejch a šel na metro. To vás přejde veškerá chuť něco dělat.

13
Před 7 měsíci

Musíme vydržet do voleb a pak tu pirátskou bandu vypraskat z radnice a hnát svinským krokem. Hlavně lidé pamatujete kdo nejvíc škodí Praze Piráti

12
Před 7 měsíci
Petr Machacek

Jak to vyřeší dopravu v Praze?

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

Doporučuji Prahu oplotit a zpoplatnit jak vjezd tak i výjezd z Prahy. Vy tam budete mít klid a mi taktéž.

Před 7 měsíci

Karlovy Vary to mají už dlouho. Nejprve poplatek 50.,- Kč, teď 100.- Kč. Celé obrovské lázeňské území. ZTP a rezidenti zdarma.

Praha navrhuje 200.- Kč. Rezidenti a zásobování za paušál. Inu Praha.

Oplotit už u Hradu až po I.P.Pavlova.

2
Před 7 měsíci
Alex Alois

Praha je už delší dobu stát ve státě!

3
Před 7 měsíci

Do centra Prahy už naštěstí nemám důvod jezdit a už ani chodit.Přehuštěné silnice,chodníky,a parky přeplněné skupinama cizojazyčných individuí pochybného vzhledu mě od toho odrazují celkem spolehlivě.Možná jednou i provedu své děti Prahou ,ale už nikdy ji bohužel neuvidí tak krásnou jako jsem měl možnost ji vidět já.Smutné.

1
Před 7 měsíci

Ekoterorismus v praxi... Doufám, že v příštích volbách dostanou naloženo o dost víc jak v těch posledních.

17
Před 7 měsíci

Praha je díky České pirátské straně definitivně odsouzená k zániku. Nejlépe bude ji obehnat vysokým plotem a zapomenout na to, že vůbec kdy takové krásné město existovalo. Škoda jí.

1
Před 7 měsíci

Zpoplatnil bych třeba i výjezdy z Prahy. Zpoplatnil bych vzduch v Praze, i mouchy a komáry. Jen ať nám milostivě už nikdo z Prahy nevolá, že potřebuje nějaký servis.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA