Stavět dálnici dost řídce obydleným jihem Čech mi přijde docela zbytečné. Kolik aut tam za den asi projede? Kdyby se měla ještě doplňovat současná dálniční síť, byly by logičtější třeba trasy Plzeň - Most nebo Ústí n/L - Liberec.
Jasně nechal bych to tak, jak to je. Všechno svedeme do Prahy, tam se z toho všichni můžou post. t. Nevím koho napadlo stavět dálnice tak, aby se všechny sbíhaly v Praze. Teď tam ještě postavíme supernemocnici ( dle odhadů až 100 000 lidí denně navíc, ikdyž tomu nevěřím), místo toho , aby se udělala někde v prostředku ČR
Trasování mi přijde poněkud špatné. Hlavně to napojení na D1 v Jihlavě. Kdysi se sice o této dálnici uvažovalo také, ale měla vést mimo Jihlavu, kolem Telče a Třebíče a na D1 se napojit až před Brnem u Rosic. To by dávalo z dopravního hlediska větší smysl, takto zůstane D1 v úseku Brno-Jihlava nadále přetížená.
Jak tam mají velký okruh Prahy to je podle mě blbost, spíš by se mi líbil okruh Pardubice Jihlava Tábor Pisek Plzen.
D1 nejvíce odlehčí až se dokončí D35
Proč ji nenatáhnou až do Brna. Ulehčilo by se D1.
Protože bude navazovat na dálnici směr polsko (D11) Jihlava - Chlumec nad Cidlinou.
Už to mělo stát, všechny kamiony z východu na západ jedou přes již neprújezdný kraj Prahy.
Je otázkou, jestli by nestačil dvoupruh s mimoúrovňovými křižovatkami a s omezením vjezdu pro traktory a podobně "rychlou" techniku.
To je jen velkej obchvat Prahy. Když už, tak by se to mělo narovnat od hranic až k Brnu!
Má tato dálnice vůbec smysl? Kolik tisíc aut pojede z Jihlavy na Plzeň za den? Proč by tam jezdily? A odkud? To je pro obyvatele Moravy, aby mohli za prací do Němec?....
Taky to tak vidím . Ta doprava na jihu Čech je zanedbatelná , stačí dodělat velký Pražský okruh a nevymýšlet jaloviny ..
Kdy spravíte silnice v Jihomoravském kraji? Je to tankodrom.
Vidim tu mapu tak tomu bych rikal budoucnost a prosperitu. To co tady mame je bida jak nekde na Ukrajine. Dalsi silnice potrbuji rozsirit a stavet dalsi. Zeleznice jakbysmet. Jinak budem zaostalej vychod. Tak se maj utapet prachy a tocit ekonomika. Viz Polsko a Spanelsko. Ostuda cr
to je smysluplnější nápad jak vrt za víc jak bilión