1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíciUpraveno

Tak i když pominu, že 3 až 4 měsíce jde při troše snahy jezdit " zadara " ze slunce, tak i nabíjení " nablble" ze sítě znamená při prumerné spotřebě auta 20 kWh a ceně silovky pri D57d sazbě reálně cca. 0,70 Kč na km... V autě s "automatem" 4x4 a slušným výkonem dobrý si myslím . Ale ať si to každý dělá podle sebe...😁 Češi jsou naštěstí odmítači a tím déle a lépe bude pro majitele EV👌. Až ekoteroristi odstartují v praxi ETS2 část stáda se probere , ale ve vlastním zájmu doufám, že většina zůstane u spalovaku i přes to, že bude průběžně ekonomicky vydíraná ekoteroristy.

24
Před 7 měsíci
Honza Dvořák

Zase jeden co neumí počítat.

Pořizovací cena vozu o polovinu vyšší, cena fotovoltaiky pokud je tak k tomu a v neposlední řadě zůstaková cena auta po 5letech.A to, že je auto téměř neprodejné po více jak 5letech pominu.

Hlavně že jezdí za 0,70.

Zkuste se nad tím ještě zamyslet.

26
Před 7 měsíci

Pokud se započítá cena baterií a zařízení, hned je výhodnost někde jinde. Při dnešních cenách se pořízení fotovoltaiky nevyplatí osobám starším 50 let, protože se během jejich života nezaplatí. Ale tím proti fotovoltaice nic nemám a kdo si chce hrát, ať si hraje.

11
Před 7 měsíci
Petr Látal

Nejde o to kolik vam je, ale jakou mate spotrebu!

Blabolite tu jako typicky cesky brouk Pytlik! Neco si o tom najdete, je to snadne....

2
Před 7 měsíci

Musím se smát 🙂 Jak všichni EVčkáři tvrdí že jezdí skoro zadarmo když mají doma FW.

Mám Toyota bZ4X s baterkou 71kw. FW mám cca 13kw na střeše a 15kw baterku.

Průměrně najezdím 50k km ročně. Z WF nabiji do auta za celý rok z bídou 10%. Ono v noci toho WF moc nedá a to tady NIKDO neřekne. Šak máš baterku u FW mě řeknou a já jim ano 15kw a auto má 71kw a zase se jen směju 🙂 . Pro ty co mají EW a rozhodují se o FW jen z důvodů dobíjení NE NEVYPLATÍ SE POŘIZOVAT . Radši si za to kupte druhé EW.

1
Před 7 měsíci
Izoma Brbla

Ono když to nabijes o víkendu a pak jen jezdíš tak to dává smysl......

Před 7 měsíci

Pořizovací náklady na RD,fovojtaiku na střechu a elektroauto. Vstupní náklady 17 mil minimálně. Návratnost?

Když mám RD,tak náklady na pořízení foto.a auta cca2- 3 mil. Návratnost?

7
Před 7 měsíci

Už se těším na ty komentáře jak jezdí zadarmo a ještě dostávají zaplaceno zpět 😂😂😂

19
Před 7 měsíci
Jaroslav Zabka

Hlavně ti, kteří tankují doma z FVE a zaměstnavatel jim na cesťák platí 7,7Kč/kWh elektřiny...

Docela se to vyplatí.

6
Před 7 měsíci

Dva měsíce v kuse inverze stejně jak loni a soused kňučí, že má baterky furt prázdné 😉

6
Před 7 měsíciUpraveno
Jiří Šimoník

a nebo je dobije ze spotu přes noc myslím domácí, ne v autě.

Před 7 měsíciUpraveno

Elektromobil nesouvisí s fotovoltaikou. Provoz je levnější i při domácím nabíjení ze sítě.

16
Před 7 měsíci
Jan Biskup

Přesně tak. Každý kdo umí počítat

4kc/,kW

20kw/100km

1km=o.8kc

ICE 2kc/km....

Před 7 měsíci

Takže všichni koupit foto voltajku na úvěr jak píše pán ,a dve el auta a vše se vyplatí přece

2
Před 7 měsíci

Nízký tarif fix na dva roky 3.1 Kč za kWh i bez fotovoltaiky….nabijí se přes noc

3
Před 7 měsíci
Antonín Svoboda

A máte započtený i ostatní poplatky DPH, měsíční poplatky, distribuce, jističe atd?

Já tarif D57d mám tepelko fix na 2 roky. Platba celkem za rok k 29.5.2025 byla 40 225,28 CZK a spotřeba celkem VT, NT 6,243 MWh. Rozdíl ceny VT a NT je zanedbatelných 0,5 CZK.

Takže 1 KWh mi vychází na 6,45 CZK.

Můžete mi napsat jak jste spočítal částku 3.1 Kč za KWh se všema poplatkama jak jsem již zmiňoval?

Děkuji.

5
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 7 měsíci

Nevyplatilo, pokud někdo tvrdí že ano tak lže.

11
Před 7 měsíci
Božena Zichová

Je vidět, že tomu nerozumíte. Vy snad FVE máte?

7
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA