Udělat tramvaj proti petici na Počernické, kde je proti tomu 80-90% obyvatel Malešic je jen jeden z mnoha dalších pirátských zločinů. Hubu plnou stavění bytů pro mladé a skutek budou vyhozené peníze za zbytečné stavby.. třeba jako roky rozkopaná Počernická a další zmenšení parkovací plochy pro obyvatele sídliště z roku 68 kde bydlí staří lidé co potřebují vůz... Ať táhnou k čertu…
Za mě do Prahy nepatří právě Piráti! To jaký dokázali udělat chaos v dopravě, speciálně pro plánování oprav a pruhů pro cyklisty je degraduje tak k péči o městské parky a dětská pískoviště.
I když osobně mám v centru také trochu problém s vozy velikosti RAM a jim podobných...ale myslím že větší problém mají jejích majitelé třeba při hledání místa k parkování.
Něco zakazovat a omezovat mi také přijde proti filosofii právě pirátského hnutí - dredy, legalizováná tráva, párty technařů, městské ,,restartovaci" byty pro bezdomovce, práce na IT systémech pro veřejnost apod. mi k nim sedělo víc než trapný a nedomyšlený hon na veliká auta..... mimochodem podstatná část Pirátů které znám si vozí zadek v dodávkách od Volkswagenu nebo Fordu které si velikostně a váhou s SUV nezadají. A to vynecháván propagováné elektromobily - SUV prostorově a váhou malý náklaďák - které mohou parkovat všude a zadarmo.
Jj, nikdy neni tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Uz jeho první rozhovory dávaly tušit, ze panáček bude velky prusvih - jeste větší, než Hřib.
Kdy ze budou volby? Řekl bych spíše, ze ideologičtí fanatici nepatri nikam, kde mohou mit moc.
To snad nemuze byt real, nebo tam proste musej vsichni projit nejakou lobotomii, nez to jdou delat? Praha je ted kazdy den tak zacpana, ze to snad uz horsi bejt nemuze, a hlavne, ze tu resime takove kraviny. Cyklopruhy vedle cyklostezek, ostruvky ja nevim co, ale koncept nikde, objizdky nikde, vsechno jen zhorsit a ono se to nejak vyresi samo?
Moje SUV je velikostí a váhou srovnatelné se Škodou Superb 2generace....jen o nějakých 15cm vyšší. Tak nevím proč bych měl platit víc než běžný kombíkář nebo majitele Tranzitu...
Trumbera, jediné, co ho napadne, je dojit další prachy. Na nic jiného se nezmůže. A takoví řídí města a stát. Ale máme přesně to, co jsme si zvolili. Dobře nám tak.
Je jedno, jaj se pirat jmenuje, vypadne z nej kravina. Rozdil mezi SUV a kteroukoli limuzinou je pouze ve vysce karoserie. Parkovaci misto stejne, vaha stejna, spotreba stejna. Pak pirat a je zle
Když to chtějí omezovat, tak mají jít Japonskou cestou. Vnější rozměry, váha.
Hádáte se zbytečně. Pokud bude poplatek skutečně použit na zlepšení silnic, tak ho rád zaplatím. Obávám se však že se to nestane.
Tak tenhle komunista bude dělat hodně zle