Kočárky zabírají v tramvajích a metru moc místa. Zakázat. A pleny do popelnic nepatří! Kdyby se zakázaly děti, nemuseli by se rodit takoví exoti jako Beránek
Takže tento hloupý člověk mne potrestá za to,že ze zdravotních důvodů velmi špatně nastupuji do nízkých vozidel a proto vlastním SUV
Kdo konečně zastaví šílený rozhodnutí anarchistů od pirátů ! Tramvaj na Václavák,nový most přes Vltavu bez aut,vlak na letiště místo tramvaje z Dědiny atd??
Problém je, že pokud člověk potřebuje větší rodinné auto, už mi skoro nic jiného než SUV nezbývá
No počkejte ... velké SUV jako rodinné auto a to jste slyšel nebo viděl kde? Velké rodinné auto je třeba Hyundai Staria nebo podobná koncernová auta atd. U velkého SUV ani nejde říci, že vozíte vzduch, ale spíše jde o xx tunový ingot, aby se jelo majitel necítil uťápnutý.
Když v Praze volíte Piráty, tak si to užijte. Nestačil vám Hřib, tak ještě houšť. Zelené bolševiky na vás. Tedy dle vašeho přání. 🤔
Z některých odpovědí toho pána se mi dělá špatně. Naštěstí nejsem z Prahe.
A odkud ? Z ciziny,z Brna?
Další rudozeleny inkvizitor. Nějak se nám ten bruselský uhlíkový fašismus rozběhl na plné obrátky.
Uděláte kozla zahradníkem a když už se ho můžete zbavit, tak tam pošlete jiného kozla ze stejného chlívu.
Komu není rady, tomu není pomoci.
..to si mají lidé koupit dvě auta ? Jedno do města druhé na výlety a dovolené , tomu říkám ekologie....
Co se vážení diskutující divíte? Inu pirát tím řečeno vše..............