V zimě tyto terény sjíždí na lyžích........ ale v lese mezi stromy. Viděla jsem záběry z dronu, kterým se natáčeli.
Dál jsem to nečetl. Chtěl bych vidět toho pilota dronu, který pořizuje záběry v lese mezi stromy.
FPV drony to zvládnou.
První je potřeba zajistit děti a manželku pro případ své smrti nebo úrazu a pak ať si blbne jak chce, ale ne s dluhy.
Tak jsem si blbnul, když jsem byl svobodný, pak to partnerku děsilo tak jsem ubral.
Tak pokud jí zajímají jen prachy a budoucnost když by náhodou umřel tak jsou životní pojistky i na tyto druhy sportů. Je to sice dražší, ale celkem věřím, že by nebyl problém si tu pojistku připlatit kdyby mu to řekla nějak rozumně.
Nečetl jste, že on to platit nechce, protože "to má pevně v rukou"? Když se zabije, tak to ještě bude dobré. Horší když se z něho stane invalida.
Zajet za advokátem, rozdělit majetek ,kdyby pan měl problém,tak klidně bych se rozvedla..tenhle excentrická egoista spíš mysli jenom na sebe,a okolí je mu fuk,kdyz neni schopen polevit ze svých zálibu,udelat si kompromis.
Nedej bože,aby meli děti....
Pani si musi vybrat mezi pozlatkem a,realitou