1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 dny

No a? Vždyť nejde o pokrevní příbuzenství. U nás si 2 sestry vzaly 2 bratry (teda ne svoje). A ti bratři jsou dvojčata. Moje babička a její sestřenice taky měly za manžele bratry. Takových sňatků je.

10
Před 10 dnyUpraveno

chtělo by to trošku víc fantazie ... třeba se mohla zamilovat do ženichova otce (volného, pochopitelně) ... nebo do bratrance z pátého kolene, nebo do sestřenice, která se cítí být mužem ..

Takhle je to docela fádní 😕

4
Před 9 dnyUpraveno

Zásadní problém může nastat až po několika letech, když se jeden z párů chce rozejít, případně rozvést. Nikdo z té rodiny neví, ke komu se přidat, koho odsoudit. Tchýně, které si mezi sebou porozuměly, jsou na tom dost špatně. Rodiny se rozpadají...🙁

2
Před 10 dny

Zamilovalse syn do sousedky, ,,tati já ji vezmu za ženu,, NE.je to tvoje sestra .

Zamilovalse syn do další holky, NE. je to tvoje sestra.A tak to syn se nasral a říká,,.Mami už to nejde , tatínek má plno dcer, a ja se nemůžu oženit.

Maminka na to synovi,, Neboj ty nejses jeho syn.

3
Před 10 dny

Sic vymyšlený příběh, ale budiž: 21 je velmi málo, bude sbírat zkušenosti, změní se a změní se i její priority....říkám v 21 se nevázat.

Před 10 dny

České zákony umožňují sňatek bratranec - sestřenice. Co to trdlo řeší???

1
Před 9 dny

Kdyby to byl její švagr. Budiž. Kdyby byl její bratranec. Budiž. Ale v tomto případě nevím, co tu řeší.

Před 10 dny

Prej z rodiny. V Alabamě by se jí vysmáli. 😇

3
Před 10 dny

Myslel jsem, že jsou spřízněni pokrevně. Co by bylo v tomhle vztahu za problém?

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt