1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

No a? Vždyť nejde o pokrevní příbuzenství. U nás si 2 sestry vzaly 2 bratry (teda ne svoje). A ti bratři jsou dvojčata. Moje babička a její sestřenice taky měly za manžele bratry. Takových sňatků je.

10
Před 5 dnyUpraveno

chtělo by to trošku víc fantazie ... třeba se mohla zamilovat do ženichova otce (volného, pochopitelně) ... nebo do bratrance z pátého kolene, nebo do sestřenice, která se cítí být mužem ..

Takhle je to docela fádní 😕

4
Před 5 dnyUpraveno

Zásadní problém může nastat až po několika letech, když se jeden z párů chce rozejít, případně rozvést. Nikdo z té rodiny neví, ke komu se přidat, koho odsoudit. Tchýně, které si mezi sebou porozuměly, jsou na tom dost špatně. Rodiny se rozpadají...🙁

2
Před 5 dny

Zamilovalse syn do sousedky, ,,tati já ji vezmu za ženu,, NE.je to tvoje sestra .

Zamilovalse syn do další holky, NE. je to tvoje sestra.A tak to syn se nasral a říká,,.Mami už to nejde , tatínek má plno dcer, a ja se nemůžu oženit.

Maminka na to synovi,, Neboj ty nejses jeho syn.

3
Před 5 dny

Sic vymyšlený příběh, ale budiž: 21 je velmi málo, bude sbírat zkušenosti, změní se a změní se i její priority....říkám v 21 se nevázat.

Před 5 dny

České zákony umožňují sňatek bratranec - sestřenice. Co to trdlo řeší???

1
Před 5 dny

Kdyby to byl její švagr. Budiž. Kdyby byl její bratranec. Budiž. Ale v tomto případě nevím, co tu řeší.

Před 5 dny

Prej z rodiny. V Alabamě by se jí vysmáli. 😇

3
Před 5 dny

Myslel jsem, že jsou spřízněni pokrevně. Co by bylo v tomhle vztahu za problém?

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt