1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak ten nadpis mě dostal, chechtala jsem se tak, že i pes zmizel a ještě se otáčel a říkal si ,že mi asi přeskočilo

29
Před 5 měsíci
Věra Tihelková

To jsme dvě

2
Před 5 měsíci

Však co, nemusí mu říkat konkrétní důkaz (i kdyby se ptal)…proste říct, podvádíš mě, chci rozvod (to bych volila já, jednak nevěra, druhak to chování, které se u nej nezmění - jakákoli jeho chyba se obrátí proti jeho ženě a v tom žít fakt nejde!) - ať si to manipulativní chování zkouší na milenku - jak dlouho to asi tak vydrží? Jestli si našel podobný typ ženské, tak mu to třeba vyjde…ale jestli ne, tak ho vyrazí. A on udělá co? S prosíkem a kytkou se vrátí zpátky…a snad ho ta žena dál nepustí.

7
Před 5 měsíci
Helen Vojtková

Inu ,bohaté zkušenosti nezapřete,hned víte jak na to,neměla mu udělat obřízku -ve velkém ??

Před 5 měsíci

Aby se neurazil ?? Tak ten by jel ,že by schody nestačil počítat .

21
Před 5 měsíci

Se ani nedivím,ze ji podvádí, když ona je tak hloupá,bez špetku sebelasky a hrdosti....

Aby se neurazil....To jako Vážně?

11
Před 5 měsíci

On Vám zanáší a vy se bojíte aby se neurazil?To snad ne,naopak bych mu to dala sežrat

19
Před 5 měsíci

Aby se neurazil? To jako fakt řešíte, jestli se urazí? /pokud je to pravda a ne AI/

9
Před 5 měsíci

Ona by se měla urazit, ne on. Tak ať mu to prostě řekne a nic nevysvětluje. Zjistila jsem to a to! Hotovo!

2
Před 5 měsíci

Aby se on neurazil? Nevím,jestli čtu dobře.

10
Před 5 měsíci

Pokud si na něj vezmete sekeru tak by se hlava mohla nedopatřením urazit.

1
Před 5 měsíci

Aby se neurazil,to jako vážně?

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA