Tak ten nadpis mě dostal, chechtala jsem se tak, že i pes zmizel a ještě se otáčel a říkal si ,že mi asi přeskočilo
To jsme dvě
Však co, nemusí mu říkat konkrétní důkaz (i kdyby se ptal)…proste říct, podvádíš mě, chci rozvod (to bych volila já, jednak nevěra, druhak to chování, které se u nej nezmění - jakákoli jeho chyba se obrátí proti jeho ženě a v tom žít fakt nejde!) - ať si to manipulativní chování zkouší na milenku - jak dlouho to asi tak vydrží? Jestli si našel podobný typ ženské, tak mu to třeba vyjde…ale jestli ne, tak ho vyrazí. A on udělá co? S prosíkem a kytkou se vrátí zpátky…a snad ho ta žena dál nepustí.
Inu ,bohaté zkušenosti nezapřete,hned víte jak na to,neměla mu udělat obřízku -ve velkém ??
Aby se neurazil ?? Tak ten by jel ,že by schody nestačil počítat .
Se ani nedivím,ze ji podvádí, když ona je tak hloupá,bez špetku sebelasky a hrdosti....
Aby se neurazil....To jako Vážně?
On Vám zanáší a vy se bojíte aby se neurazil?To snad ne,naopak bych mu to dala sežrat
Aby se neurazil? To jako fakt řešíte, jestli se urazí? /pokud je to pravda a ne AI/
Ona by se měla urazit, ne on. Tak ať mu to prostě řekne a nic nevysvětluje. Zjistila jsem to a to! Hotovo!
Aby se on neurazil? Nevím,jestli čtu dobře.
Pokud si na něj vezmete sekeru tak by se hlava mohla nedopatřením urazit.
Aby se neurazil,to jako vážně?