Je zakázáno cokoliv brát sebou na onen svět..... sama jsi špatně investovala Jiřinko!
Tak Jiřina Bohdalová si určitě nechce tahat obraz na onen svět, ale chce ho prodat, a pak pravděpodobně odkázat potomkům.
Myslím, že nyní kvůli tomu nežije v bídě. Ona ten obraz určitě ted hned kvůli nouzi nepotřebuje. Jednou určitě to dostane zpět ona nebo její potomci. Tak nevím proč z toho dělá nějakou kauzu. Každý ví jak pomalu u nás funguje justice a soudy a kvůli "Bohdalce " se určitě nepřetrhnou. Je známo, že Bohdalová je mamonářka, lakomec a vyžírka. Samozřejmě i výbornou herečkou.
Pane Vašate, já třeba nevím jestli je paní Bohdalová mamonářka a je mi to lhostejné. Z jejího pohledu na celý případ se jí nedivím. Hezký den.
jo,,,,,děvenko za hamižnost se někdy platí,chtělas víc nemáš nic,,,,stará lidová pravda,,,,,málo sis nahamižnila za celý život ? celý národ ví,s jakou ohromnou kabelou jsi všude ,kde bylo něco zadarmo chodila,,,,,,
Další vyžírka s komunistickými manýry !
Nenažranec, co chce když je úplně blbá !
Stejně jako ostatním podvedeným nedat nic !
Komu není s hůry dáno v apatyce nekoupí !
Kdo chce mít moc, nemá nic. Hamty, hamty.
Je uplne jedno jestli ji mate radi nebo ne. Jde jen o to ze to stalo dost JEJICH penez a ma pravo na to to vlastnit. A je uplne fuk jestli to je podvrh nebo ne. To se da vyresit a potrestat vinika az bohdalka treba umre ale ted by mela mit pravo umrit pod svym obrazem. Nevidim jediny duvod proc ji obraz nevrati. Ona se rozhodla si to koupit a pokud se s nikym neporadila tak je to blbost jeji ze za miliony koupila bezcenny obrazy
Hamižná Bohdalka si ho vezme do hrobu.🤣😂
Nás to ale nezajímá
V dnešní době, při trochu složitějším případu, člověk nemá šanci za svého života něco vyřídit. Soudy si říkají, to nějak dopadne, možná přijde nějaká potopa.
Co to tady všichni melete za srajdy?
Obraz je její a hotovo!!!
A ty Vaše nechutné komentáře jsou k pláči.
Hezky napsáno👍nojo no závist je ošklivá nemoc.
Hamty,hamty,hamty,ať mám víc než tamty.
Emila Fillu znám, ale Kamila Filu ne.