Tato paní by se měla léčit.Vůbec nechápu o jaké hrubosti mele.Rodila jsem 2x ( porodnice kde se personál fakt nenudí, FN Brno) a žádnou hrubost jsem nezažila . Je zvláštní ,že to zažívají jen bioekodivoženky.Jestli to nebude tím ,že všechny poučují,vyžadují,vynucující,znají jen svá práva a nikdo a nic jiného je nezajímá.Nesnáším tyto hadrnice v suknicích co kojí v kostele,v lékárně u táry, MHD a nechápou že tím okouzlující jen sobě rovné pomatence
Měla byste se jít léčit sama...jen proto že má paní jiný názor než vy se chováte takto???
Já osobně nejsem rozhodně žádná bioekomatka a zážitky z porodu mám příšerné...od neúcty, řvaní, pohrdání,odmítání pomoci až po nástřih skoro po krk..zanedbali kde co a dělali ze mne hlupáka...a to jsem zdravotník...pak se mi chodili postupně omlouvat a dělali ze to vlastně muselo tak být....jasné...takže si trhnete madam
Předně by se rodičky měly zamyslet samy nad sebou. Jak se samy v životě chovají k jiným lidem, jak o nich smýšlejí. Jak se chováme k jiným toho se dostane i nám, ne jenom vyžadovat ohledy k sobě. Hlavně se zamyslet nad sebou, pak bude vše jiné.
Já rodila dvakrát a vždy v pohodě.U dítěte jsem na pokoji zažila dvě takovéto maminky a řeknu to otevřeně ty sestry a lékaři to taky nemají jednoduché....
Nechci zpochybňovat zkusenosti a ani zazitky paní Lilie, ale za mě přehnane..., ale je to vec nazoru, samozrejme. A porod v Anglii proběhl skvele, gratuluji, ale asi to nebude běžná praxe...ptz spousta maminek se vrací rodit do ČR🤷♀️, ...
Přehnané to není, poprvé jsem četla její diskuzi celou a přijde mi že má rozumné názory. Třeba porodní domy by byly fajn, ale všechno nemůže být hned 😉 Každý máme jiné zkušenosti, jiné naroky a potřeby.
Paní je odbornice.