1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Tato paní by se měla léčit.Vůbec nechápu o jaké hrubosti mele.Rodila jsem 2x ( porodnice kde se personál fakt nenudí, FN Brno) a žádnou hrubost jsem nezažila . Je zvláštní ,že to zažívají jen bioekodivoženky.Jestli to nebude tím ,že všechny poučují,vyžadují,vynucující,znají jen svá práva a nikdo a nic jiného je nezajímá.Nesnáším tyto hadrnice v suknicích co kojí v kostele,v lékárně u táry, MHD a nechápou že tím okouzlující jen sobě rovné pomatence

28
Před 5 roky
Cizinkaz

Měla byste se jít léčit sama...jen proto že má paní jiný názor než vy se chováte takto???

Já osobně nejsem rozhodně žádná bioekomatka a zážitky z porodu mám příšerné...od neúcty, řvaní, pohrdání,odmítání pomoci až po nástřih skoro po krk..zanedbali kde co a dělali ze mne hlupáka...a to jsem zdravotník...pak se mi chodili postupně omlouvat a dělali ze to vlastně muselo tak být....jasné...takže si trhnete madam

15
Zobrazit další reakci
Před 5 roky

Předně by se rodičky měly zamyslet samy nad sebou. Jak se samy v životě chovají k jiným lidem, jak o nich smýšlejí. Jak se chováme k jiným toho se dostane i nám, ne jenom vyžadovat ohledy k sobě. Hlavně se zamyslet nad sebou, pak bude vše jiné.

31
Před 5 roky
Vera Pechova Ub

Já rodila dvakrát a vždy v pohodě.U dítěte jsem na pokoji zažila dvě takovéto maminky a řeknu to otevřeně ty sestry a lékaři to taky nemají jednoduché....

5
Před 5 roky

Nechci zpochybňovat zkusenosti a ani zazitky paní Lilie, ale za mě přehnane..., ale je to vec nazoru, samozrejme. A porod v Anglii proběhl skvele, gratuluji, ale asi to nebude běžná praxe...ptz spousta maminek se vrací rodit do ČR🤷‍♀️, ...

8
Před 5 roky
Jolana Raimová

Přehnané to není, poprvé jsem četla její diskuzi celou a přijde mi že má rozumné názory. Třeba porodní domy by byly fajn, ale všechno nemůže být hned 😉 Každý máme jiné zkušenosti, jiné naroky a potřeby.

4
Před 5 roky

Paní je odbornice.

13
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA