1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Už těch kvákajících a kvokajících celebrit je dost. Vysvětlovat nějaká pravidla nepochopily a nepochopí. Nemají na svůj život? Tak prodají svoje nemovitosti a neotravují běžné občany svými stesky. Již je to otravné a trapné od celebrit Felix Slováček a další.

28
Před 4 měsíci

Další, co kňučí.. Vždyť je to tak jednoduché: neplatíš sociální, nevytváříš si prostor pro důchod.Pokud Slováček tvrdí, že odváděl nemalé částky, pak má také nemalý důchod...

41
Před 4 měsíci
Ivana Veverková

Odváděl daně, ne na sociální zabezpečení, to by snad mohl vědět. Tzv. příjmy nepravidelné byly od odvodů na sociální osvobozeny. Když platil tak ohromné daně z příjmu, měl i ohromný příjem a mohl se zabezpečit a ne utrácet peníze za dívky, pití, mejdany a další. Všechny články stejný, odváděl jsem velký daně, mám malý důchod, běžte s tím už někam.

46
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Umělci žijící na vysoké noze očekávají i vysoký důchod. Kolik platil, takový má.

Už běžte s těmi duchody umělců někam.

Jsou ubozí a akorát štvou proti sobě lidi.

Ale možná to dělají schválně, aby se o nich zase trochu vědělo.

23
Před 4 měsíci

Vysvětlete už těm "celebritám", že za svůj důchod si může každý sám a pořád o tom nepište.

32
Před 4 měsíci

Ti umělci o žebrácké holi mě dojímají.

Dostávají penzi v odpovídající výši dle svých odvodů. Před zákonem jsou normální občané a tak je to OK

45
Před 4 měsíci

Jo to je tak když si někdo celý život žije na vysoké noze,rozhazuje peníze za pochybné ženské a nepřiznává všechny výdělky a nemyslí na zadní vrátka.

21
Před 4 měsíciUpraveno

Pavel potřebuje 90000,-Kč pro Marfušu na výstroj.

A vláda na své valorizace.

Česko je černá díra.

7
Před 4 měsíci
Lukas Stav

Česko černá díra a Vy hlupak

2
Před 4 měsíci

Ono to s tímhle ksichtem stojí nemalé peníze .. když si chce "tohle" dopřát pohlednou ženskou ..

1
Před 4 měsíci

O umělcích, kteří brečí, že mají malou penzi už bylo napsáno mnoho článků, co takhle psát i o lidech, kteří cely život tvrdě pracovali a mají malou penzi.

15
Před 4 měsíci

Umělci neměli povinnost platit ze všech svých příjmů pojištění. Pokud této výhody využíval, nyní se nemá čemu divit. Dříve měl více, nyní má proto méně.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt