Už těch kvákajících a kvokajících celebrit je dost. Vysvětlovat nějaká pravidla nepochopily a nepochopí. Nemají na svůj život? Tak prodají svoje nemovitosti a neotravují běžné občany svými stesky. Již je to otravné a trapné od celebrit Felix Slováček a další.
Další, co kňučí.. Vždyť je to tak jednoduché: neplatíš sociální, nevytváříš si prostor pro důchod.Pokud Slováček tvrdí, že odváděl nemalé částky, pak má také nemalý důchod...
Odváděl daně, ne na sociální zabezpečení, to by snad mohl vědět. Tzv. příjmy nepravidelné byly od odvodů na sociální osvobozeny. Když platil tak ohromné daně z příjmu, měl i ohromný příjem a mohl se zabezpečit a ne utrácet peníze za dívky, pití, mejdany a další. Všechny články stejný, odváděl jsem velký daně, mám malý důchod, běžte s tím už někam.
Umělci žijící na vysoké noze očekávají i vysoký důchod. Kolik platil, takový má.
Už běžte s těmi duchody umělců někam.
Jsou ubozí a akorát štvou proti sobě lidi.
Ale možná to dělají schválně, aby se o nich zase trochu vědělo.
Vysvětlete už těm "celebritám", že za svůj důchod si může každý sám a pořád o tom nepište.
Ti umělci o žebrácké holi mě dojímají.
Dostávají penzi v odpovídající výši dle svých odvodů. Před zákonem jsou normální občané a tak je to OK
Jo to je tak když si někdo celý život žije na vysoké noze,rozhazuje peníze za pochybné ženské a nepřiznává všechny výdělky a nemyslí na zadní vrátka.
Pavel potřebuje 90000,-Kč pro Marfušu na výstroj.
A vláda na své valorizace.
Česko je černá díra.
Česko černá díra a Vy hlupak
Ono to s tímhle ksichtem stojí nemalé peníze .. když si chce "tohle" dopřát pohlednou ženskou ..
O umělcích, kteří brečí, že mají malou penzi už bylo napsáno mnoho článků, co takhle psát i o lidech, kteří cely život tvrdě pracovali a mají malou penzi.
Umělci neměli povinnost platit ze všech svých příjmů pojištění. Pokud této výhody využíval, nyní se nemá čemu divit. Dříve měl více, nyní má proto méně.