Dalibore, máte u mne několik červených puntíků. To aktivistické vystupování v politice, obzvlášť v jiném státu, je výraz přebujelého ega a arogance daného umělce. Spasitelský, velmi nepokorný, komplex. U Bolka mne to docela šoklo.
Jenomže, Polívka je na rozdíl od kýčového Dalibora Jandy, opravdu umělec.
Polívka dostává v Brně abnormální dotace na divadlo, ostatní to dávají do souvislosti s aktivní podporou brněnské ODS, Vaňkové a spol. Už se to hodně krát řešilo a vždy se našlo vysvětlení.
Odkaz
Souhlasim s panem Jandou, je mi podivne , ze nase radoby celebrity svrhavaji zahranicni vlady...demokrate, na Slovensku byly svobodne volby......
..
Dalibore Jando, pokud veřejně kritizujete umělce za to, že demonstrují proti Ficovi, znamená to, že fandíte Ficovi, a svým veřejným vyjádřením se aktivisticky zapojujete do politiky. Já se vám divím, nemáte to přece vůbec zapotřebí.😁
Neznamená to nic, jen že má zdravý rozum a pokoru. To nálepkování když nemám stejný nazor tak automaticky jsem pro Babiše, Fica atd. je hloupé nálepkování, které si osvoojila tahle neschopná vláda. Věci černobílé a neexistuje patent na pravdu. Vážím si lidí jako je pan Dalibor a navíc je to zpěvák, který umí.
Jak to dopadne když se komedianti pletou do politiky je jasně vidět od roku 89 doposud
Jojo, koho chleba jíš, toho písenˇ zpívej. Stačí se podívat na fotky z "takzvaného totáče", jak lezli do zadele tehdá a dnes to samé.
Děkuji vám pane Jando. Vrátil jste mi, alespoň částečnou, důvěru v naše umělce. Je vidět, že ne všichni jsou schopni za jidášský groš popřít vše co ve svém životě dělali a stát se směšnými figurkami v rukou našich pseudopolitimů. Ještě jednou děkuji za alespoň malou naději.
Zdravím . Velice dobře popisuje p. Janda ,vměšování se hercu a zpěváků do politiky .Tito lidé si mysli ,že jsou něco více než obyčejní lidi ,něco jako nadlidi .Takovi byli vždy nebezpeční všem lidem .
Myslím, že v tomto případě nejde o představení v divadlech, ale o vyjádření svého názoru. I hercům či zpěvákům jde o to, aby tu nevládli mafiáni či oligarchové, což se děje. V divadlech herci samozřejmě neřeší, pro koho hrají. Ani zpěváci neřeší pro koho zpívají, pokud nekoncertují pro politické strany. Proč vám tedy vadí, co dělají tito herci ve volném čase?
Takže v divadle by ficovce a fialovce uvítali. To by jim jejich peníze nesmrděly. Pokrytecké.
Polívkovi se nedivte. propije i to co mu dá ODSka z Brna, takže hloupý kdo dává a hloupý kdo nebere.
A hloupější ten co to prochlastá.
Nikdo panu Jandovi ty jeho koktejly a hurikány nebere, ale co se inteligence týče nemůže se ani zdaleka rovnat k panu Trojanovi a Polívkovi.
S tím nic nenadělá, tak ať si zpívá ty své 45 let staré hity jako za Husáka a nekritizuje ostatní, kteří mají o současnost zájem.