1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 dny

Pane Jando lépe to napsat nejde. Naprosto souhlasím. Je vidět, že na rozdíl od těch jmenovaných máte přirozenou inteligenci.

43
Před 22 dny

Jsem šťastný,že se mi líbí jen vážná muzika,Lidé jako D.Janda,H,Vondráčková,M,David,poskakující pimprlata poplatná každému,s bezduchými texty i muzikou,to není můj šálek kávy.Vyjadřovat ke všemu se může jen statečný člověk,a ne loutka poplatná svému halekání.

8
Před 23 dny

Dalibor Janda se vyjádřil slušně a pravdivě.

59
Před 23 dny

Pan Dalibor, se zasekl někde v osmdesátých letech.

147
Před 23 dny
Jiří Toul

A kde se zasekl Polívka? Jako Bohuš byl ještě dobrý...

158
Před 22 dny

Je to váš názor pane Janda. Každý máme nějaký názor a je dobře že se ho nebojíme říkat nahlas, oproti nedávné minulosti. Je váš problém, že upřednostňjete rozesmáte tváře a ponízky s tím spojené. Osobně nemám rád beznázorové, beztvaré přisluhovače jakéhokoliv režímu. Pevně věřím, že vám by tleskali i v moskvě.

8
Před 22 dny

Proč vám to, pane Jando a další, nevadí u vyjadřování třeba pana Vyskočila, nebo Obermaierové? V těch případech se většinou dočteme, že "konečně řekl někdo pravdu". To je v pořádku, to se smí? Jedny poučovat, ať se nevyjadřují, a druhým za totéž tleskat? Takhle to má být?🤦‍♀️

5
Před 21 dny
Zorka Šouláková

Paní Šouláková, právě se mně při Vámi vyslovení jmen Obermaierová a Vyskočil udělalo šoufl. Ano, budu blít.

1
Před 22 dny

V každé době měl panovník svého placeného šaška. Stačí jen oprášit oblíbený trik šaška nazývaného jako Roland the Farter (neboli „prďoch Roland“), který Jindřichu II. ve 12. století v Anglii každé Vánoce předváděl trik „Unum saltum et siffletum et unum bumbulum“ – to znamenalo vyskočit a současně zahvízdat a vypustit větry.

8
Před 23 dny

Normálních umělců moc není. Zůstaňte Dalibore svůj.

181
Před 22 dny

Jando, nech si své kecy na adresu Bolka Polívky, skutečného umělce a chlapa s rovnou páteří! Na Slovensku vystoupil pro naše tak blízké sousedy, ke kterým má jako východní Moravan daleko blíže, než ty z Praheee.... A může si to dovolit, poněvadž už dávno jako herec dosáhl pomyslného Olympu. Na rozdíl od tebe a té tvé laciné muziky! A jak vidno, ještě politické připosranosti!

1
Před 23 dny

Je jich tady hodně, co dělají machry a hajzlík mají na chodbě, což...Dalibore ?

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt