Souhlasím pane Janda....umělec se má věnovat umění....Polívka je pro mne velkým zklamáním...asi i věkem a konzumací alkoholu...škoda
Pane Svobodo, Jandu chválil za komančů i Váš soukmenovec na Hrádku.
Herec jako každý občan má právo vyjádřit svůj názor, zrovna tak jako má volební právo. Problém ale je, když ve spolupráci s některými aktivistickými organizacemi zneužívají svou popularitu k hlásání názorů na podporu určitých politických stran či uskupení a k dehonestaci názorů jiných na veřejných shromážděních. Samozřejmě máme svobodu slova, nikdo jim tomu brát nebude a nemůže, je to jenom věc jejich svědomí. Podobnou úlohu hráli herci i za minulého režimu na podporu komunistů, spojenectví se SSSR, proti Havlovi apod.
Herec jako každý jiný má jistě právo vyjádřit svůj názor, nejvíce preferovanou výhodou "politika" je dnes prý umění hraní penisem na klavír!
Vždyť právě takový jeden navíc s podporou nejbohatších v zemi se stal dokonce prezidentem a výsledek známe a cítíme dodnes, bohužel!!!!
Vůbec ale netuším, zda touto dovedností také oplývají naši zmiňovaní "vyslanci".
Ale ta šance se zdokonalovat je stále otevřená.....
No tak se tím řiďte pane Janda a nechte na každém, do čeho se chce "aktivisticky" zapojovat. Máme přece svobodu slova a projevu, ne? Uvidíme pro koho budete aktivní Vy, i když už se to rýsuje. 😏
Polívka za to dostal tučně zaplaceno. jeho názory se mění dle peněženky zadavatele
Naprosto souhlasím.Polivkovi jde o to aby dostal dotace na divado proto je tak aktivní
Bolek Polívka a jemu podobní musí ohýbat páteř před vrchností, jinak by neměli dotace z ministerstva kultury.
Janda to nikdy nepotřeboval. Uměl se o sebe postarat vždy sám.
Co to melete, Polívka si stál za svým názorem i za komoušů, však taky měl každou chvilku zakázáno hrát. Zato DJ byl nejslavnější za socíku kdy lezl komisím do zadku. Od 90 jezdí jen po hospodách a svá CD vydává taky po stovkách, na víc se nezmůže.
Děkuji za článek s Daliborem Jandou. Už jsem to napsala párkrát, že někteří naši umělci si myslí, že "mají patent na rozum". Je zbytečné to opakovat, ale oni ( Trojan, Vetchý, Polívka a spol) jsou za peníze schopni udělat cokoliv. Montovat se do politiky nejen u nás, ale v cizím suveréním státě a podporovat křiklouny, to už je za hranou. Jsem ráda za vyjádření Dalibora Jandy, je to rozumný, myslící člověk, přeji mu hodně zdraví a další krásné písničky!
Vážím si Dalibora Jandy, že našel odvahu promluvit. Snad ho libtardé aktivisticky neukamenují, to rádi dělají, drží při sobě jako nějaká přesvědčená sekta z 80 let.
Tak panu Polívkovi zas vyhovuje kopat za SPOLU, paní Vaňkovou, Fialu...
Bodejď ne, za ten každoroční příliv Míčů na jeho divadelní amsábl..v Brně.
Jinak by tak ekonomicky veselo, mu určitě nebylo ...😉
Za ty dotace těch pár "internacionálních" mouder určitě rád pronese třeba v Tramtárii...
Fialu podporuje, protože má z toho prospěch.
V Bohušovi se Polívka našel ...
U Dalibora je svět ještě v pořádku , díky Vám Dalibore za rozumný názor. Takových už moc bohužel není.
Ještě se najde jeden rozumný český umělec, který se neukazuje přes politiku. 👍👍Klobouk dolů.
Pěkně napsáno!👏 Jen mě mrzí, že se k těm pomatencům jako je Polívka, Trojan, Vetchý, Holubová, Svěrák, atd. přidal i pan Václav Vydra, kterého jsem měla za seriózního a slušného herce. 🫣🫣🫣🫣
Asi mu jeho koníčci vypásli kasičku !!! Tak musel zapřahat a hajdy na Staromák !!!
Vážený pane Janda,máte můj absolutní souhlas,já taky nechci,aby mi pan Vydra,nebo Trojan mnluvil, abych co nejvíce podporoval spravedlivý boj Ukrajiny proti Rusku.Obyčejný občan,jako jsem já,nebo miliony našich obyčejných lidí vůbec,ale vůbec neví proč vlastně ruská vojska vtrhla na UA,a proč se vlastně bojuje a myslím si,že zbytečně umírají lidé na obou stranách jen proto,že se dva lidé nedovedou domluvit.Tak tedy já nevím stále proč se zabíjejí lidé,tak ať si svoje kecy ti Polívkové ,Trojani,Vydrové a jiní herci nechají sami pro sebe,protože tyto jejich teorie vlastně na objednávku pomáhají současnému vedení státu v kampani na blížící se volby.Až budu s určitostí vědět,kdo je vprávu,potom se přidám na jeho stranu.S podporou lidí,co jsou tady jako uprchlíci před válkou souhlasím,ale abychom stále platili zbraně pro UA nesouhlasím,tak jako s navyšováním peněz na zbrojení.Lidi zrušme armády a žijme v míru pouvažujte,určitě to je nejlepší řešení.
Herci a obecně umělci byli vždy takoví, viz anticharta za komančů. Běželi aby jim tekly korunky.