Jistě.Hned se musí najít zapráskaný pisálek, který si potřebuje přihřát polívčičku na tom, že někdo významný odešel.Nechte ho být.Nikoho slušného tohle nezajímá.
Tohle vypadá na fotky udělané nějak potají, vlastně na nich ani není nic moc vidět. Na základě tak špatných fotografií by přece nikdo nemohl opravdu interiér posoudit.
Takže bůhví jak ty fotky vznikly a za jakým účelem. Už i ten článek zavání.
A pak, je to jeho věc jaký dům si pan Bartoška postavil.
Dům stojí hodně dlouho a pan Bartoška si ho moc neužil !
Jéééžiši nechte už toho. ted se zase bude dlouho psát co měl atd? Ale on narozdíl od jiných si na to vydělal společně s paní.
Že se nestydíte 🤮😡
Bohužel jsme smrtelníci,každý jinak.To je život a smutná chvíle pro každého člena rodiny.Kazdy člověk je svým způsobem výjimečný.
Jako jooo, ted je to in, ale za mě teda asi neee. Vypadá to strašně studeně, nedomácky, no já tomu už asi nerozumím, jsem retro. Vím, že ted to tak mladí mají, ale pan Bartoška si nato vydělal sám, rodina má kam jezdit. Takže -každý dle svého gusta. Prosím a fááákt nezávidím.
Koho zajímá co vám se líbí 🤣?
Proč 85% případů, kdy se člověk bez vlastního vkusu obrátí na architekta, tak skončí s takovouhle hrůzou? Vždyť takových černých ,,beden na brambory" bez přesahů s pohledovým betonem a obouchaných sibiřským modřínem je všude jak....... S tím ke mě přijít ,,architekt", tak dostane pár facek, aby se probral..
Na jakém sklonku? Ma ho tu už asi 20 let… kdyby jste zase neplácali. Trochu piety by neuškodilo.
Festivaly byl zřejmě dobrý byznys a pan řiditel mu dlouho řediteloval, takže si ho zasloužil, za svoji vynikajíci práci a propagaci čechů a češství ve světě. Teď si ho užijí jeho děti. No.
Tak to prostě je.