1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

A skutecne se spolku SPOLU vyplatila? Ja jsem ji slysela jen jednou, ale nebylo to na zadne velke ovace.

77
Před 8 měsíci

Takhle bych Vám to zvrzla ZADARMO . A za tu srandu s Fialou, bych si hradila i stravu,cha!!!!

30
Před 8 měsíci

Ja ji bral pozitivne, dokud jsem nezjistil, ze se nechala zaplatit od Fialy jako nejaka... (vloz si nejstarsi remeslo). Od te doby uz ji nemusim. Zaradil jsem si ji k Hrebejkovi, Hrusinskemu, Holubove, Vasariove a podobnym exotum.

80
Před 8 měsíci

Děkujeme Ivo, že jste pomohla ukončit Fialovu vládu.

a peníze jsou přiměřené, 5 měsíců se podílela na kampani.

Je soukromník, musela si zaplati sociální, zdravotní, daně a zadarmo ani pan Fiala nepracoval. Jako premiér bral více jak 300 tisíc měsíčně....... Co na to říct.

22
Před 8 měsíci

Na rozdíl od SPOLUkumpánů, blondýna už není blbá.

Před 8 měsíci

Ty peníze dostala za dobrou práci při potápění SPOLU. Ty peníze by si nevydělala v žádném televizním seriálu.

64
Před 8 měsíci

Pazderková si to zasloužila, pomohla ukončit Fialovu vládu a za to ji patří velký dík, Díky Ivo 😉

107
Před 8 měsíci

Jedno velké minus Fialy,je odtržen od reality,jinak by věděl jak společnost přijímá Pazderkovou

62
Před 8 měsíci

Děkujeme paní Pazderková,že jste pomohla padnout vládu Petra Fialy.To vaše vytrhávání mikrofonů z řad protifialovských řečníků,byla poslední kapka.A když už jsem v to děkování,tak taky děkuji paní Pekarové,že pomohla Topce na úplné dno.

8
Před 8 měsíci

Jak by řekl Nečas. Zaslouží si to . Dřela jako kůň.

39
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA