A skutecne se spolku SPOLU vyplatila? Ja jsem ji slysela jen jednou, ale nebylo to na zadne velke ovace.
Takhle bych Vám to zvrzla ZADARMO . A za tu srandu s Fialou, bych si hradila i stravu,cha!!!!
Ja ji bral pozitivne, dokud jsem nezjistil, ze se nechala zaplatit od Fialy jako nejaka... (vloz si nejstarsi remeslo). Od te doby uz ji nemusim. Zaradil jsem si ji k Hrebejkovi, Hrusinskemu, Holubove, Vasariove a podobnym exotum.
Děkujeme Ivo, že jste pomohla ukončit Fialovu vládu.
a peníze jsou přiměřené, 5 měsíců se podílela na kampani.
Je soukromník, musela si zaplati sociální, zdravotní, daně a zadarmo ani pan Fiala nepracoval. Jako premiér bral více jak 300 tisíc měsíčně....... Co na to říct.
Na rozdíl od SPOLUkumpánů, blondýna už není blbá.
Ty peníze dostala za dobrou práci při potápění SPOLU. Ty peníze by si nevydělala v žádném televizním seriálu.
Pazderková si to zasloužila, pomohla ukončit Fialovu vládu a za to ji patří velký dík, Díky Ivo 😉
Jedno velké minus Fialy,je odtržen od reality,jinak by věděl jak společnost přijímá Pazderkovou
Děkujeme paní Pazderková,že jste pomohla padnout vládu Petra Fialy.To vaše vytrhávání mikrofonů z řad protifialovských řečníků,byla poslední kapka.A když už jsem v to děkování,tak taky děkuji paní Pekarové,že pomohla Topce na úplné dno.
Jak by řekl Nečas. Zaslouží si to . Dřela jako kůň.