1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Pokud jí tam bez okolků pustili, tak nepobouřila. Spíše by jste měli napsat, že chování pořadatelů pobouřilo diváky, protože tam toto "něco" vpustili 🙁🙁.

Před 5 měsíci

Na rozdíl od naší vlády , se bylo na co dívat .

8
Před 5 měsíci
Jan Šula

A na co?Na tu zoufalou postavu?Blééééé...!

4
Před 5 měsíci

No nechci nikoho soudit, ale přijít na takovou akci v pracovním.. to se fakt nehodí

17
Před 5 měsíci

proč takto sebevědomá osoba dokáže být tak neuvěřitelně hloupá ?

Ještě měla přibrat Toulovou a dostaly by obě místo u docenta Chocholouška

Prý shání uklízečky

10
Před 5 měsíci

I kultura jde z kopce. Vůbec ji tam neměli pouštět. Přece se musí něco dodržovat. Dnes je vše OK, vše je povolené...není to dobře.

7
Před 5 měsíci

Jaképak pobouření, jedná se pouze o projevení mentální úrovně té osoby, a způsob, to je její soukromá věc.

6
Před 5 měsíci
Ladislav Stančík

Soukromá věc není chodit nahá na veřejnosti. Je to nejen přestupek. Co se v mém případě stane když půjdu neoděná zítra do obchodu a i když budu tvrdit, že jde přece o umění, tak tam bude do pár minut policie, a zcela určitě by mě čekalo vyšetření na psychiatrii i přes můj nesouhlas. V tomto případě je vidět, jak si slušně řečeno tzv. celebrita, může dělat co se jí zachce, s velkým mediálním zájmem.

1
Před 5 měsíci

Jedna blbka vystrčí kozy a holou frndu a novináři jí udělají mnohem větší reklamu než vítězným umělcům.

9
Před 5 měsíci

Ta muže sloužit jako "chodící antikoncepce". Může soutěžit s něčím podobným, s Toulovou.

1
Před 5 měsíci

No mě osobně uráží víc ten muž na fotce 3 v tom špinavém svetru. Jen doufám, že v tom nešel na udílení cen Lvů.

Před 5 měsíci

Jak originální, inteligentní a čistotná osoba. Ani kolo bych si o to neopřel

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA