Měli na ni hned hodit deku a zavolat policii,za přestupek,ono by je to příště přešlo tohle dělat,Lev má mít nějakou fazónu a ne tohle,ale to bychom po pořadatelích asi chtěli moc v té jejich umělecké Švejkovině.
Nebyla sama jak jde snadno usuzovat z oblečení hereček holt je jaro
a samice jsou nadržený ...
Každá druhá ženská tady má problém 🤣ať si dělá co chce kde chce a jak chce.
Když můžete podporovat zvracenost typu,ja se cítím jako pes nebo stůl podobné věci jako nebinarni a náš stát to ještě podporuje to je horší a zvrácené a na léčby,ale nahota to je normální radši budu dětem vysvětlovat proč byla nahá když to uvidí než abych jim vysvětloval proč leze po čtyřech a čůrá v parku jako pes.
Herec. Odborník na všechno. Neuměl počty, šel na herectví. Děcka s různýma matkama, několikrát rozvedený. Vehementně dokáže přikazovat co mají ostatní dělat za plentou. Nejraději by tam sám hlídal.
Každý ukazuje jen to ,jaký je. Kdo si váží sám sebe, nesnižuje se takovým předváděním pro veřejnost. Leda pro peníze.
Takže když se takto ukazuje pro peníze, váží si sám sebe ?
Dosáhla čeho chtěla. Všichni o ní píší. "Proslavila se" a o to jí šlo. Kdyby o ní nepsali a nefotili ji, tak by jí spadla brada, ale to by zase pisálci neměli kšeft 😄
Přesně,tomu se říká dobrý marketing.😌🤠
Jak někteří říkají " je jiná doba" , do komentáře jsem napsal, že je to š...ka ...ihned to smazali. Těším se na reakce až to zkusí nějakej chlap. Od toho je jen kousek zkusit to před školku...
Mě se to líbí, je to přece moderní emancipovana žena a v demokracií kterou jsme chtěli si může přece dělat co chce. A vypadá dobře,co kdyby tam třeba vystoupila paní obludných rozměrů, to by bylo článků.
Krása! Konečně něco, na co se dá koukat. Lepší perverzní verze představení, než okázalý stereotyp plácání nesmyslů. Škoda, že jsem neviděl, na tyhle pořady je to pro mne ztráta času ..
Krásné nahé ženské tělo. Nemá se za co stydět! Nechápu proč to nazývají skandálem!
Jen machny závidí a jakmile existuje ozempic,tak najednou chtějí být taky vychrtliny na které nadávají a chlapi co nemají na víc než machny tu plivou protože lepší je dělat,že mi nechutnaji hrozny,na které nedosáhnu.🤡 Protože machny zbývají jen pro chlapy,co si nemůžou moc vybirat nebo pro úchyly.😂
Český lev, Zlatyz slavík, filmový festival Karlovy Vary apod. Jen ukázky dnešní kulturní spodiny a dna. Neskutečný svět.