1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Měli na ni hned hodit deku a zavolat policii,za přestupek,ono by je to příště přešlo tohle dělat,Lev má mít nějakou fazónu a ne tohle,ale to bychom po pořadatelích asi chtěli moc v té jejich umělecké Švejkovině.

5
Před 5 měsíciUpraveno
Jachym Vrbata

Nebyla sama jak jde snadno usuzovat z oblečení hereček holt je jaro

a samice jsou nadržený ...

1
Před 5 měsíci

Každá druhá ženská tady má problém 🤣ať si dělá co chce kde chce a jak chce.

Když můžete podporovat zvracenost typu,ja se cítím jako pes nebo stůl podobné věci jako nebinarni a náš stát to ještě podporuje to je horší a zvrácené a na léčby,ale nahota to je normální radši budu dětem vysvětlovat proč byla nahá když to uvidí než abych jim vysvětloval proč leze po čtyřech a čůrá v parku jako pes.

Před 5 měsíci

Herec. Odborník na všechno. Neuměl počty, šel na herectví. Děcka s různýma matkama, několikrát rozvedený. Vehementně dokáže přikazovat co mají ostatní dělat za plentou. Nejraději by tam sám hlídal.

1
Před 5 měsíci

Každý ukazuje jen to ,jaký je. Kdo si váží sám sebe, nesnižuje se takovým předváděním pro veřejnost. Leda pro peníze.

28
Před 5 měsíci
Jana Němečková

Takže když se takto ukazuje pro peníze, váží si sám sebe ?

Před 5 měsíci

Dosáhla čeho chtěla. Všichni o ní píší. "Proslavila se" a o to jí šlo. Kdyby o ní nepsali a nefotili ji, tak by jí spadla brada, ale to by zase pisálci neměli kšeft 😄

2
Před 5 měsíci
Jaromír Landa

Přesně,tomu se říká dobrý marketing.😌🤠

Před 5 měsíci

Jak někteří říkají " je jiná doba" , do komentáře jsem napsal, že je to š...ka ...ihned to smazali. Těším se na reakce až to zkusí nějakej chlap. Od toho je jen kousek zkusit to před školku...

Před 5 měsíci

Mě se to líbí, je to přece moderní emancipovana žena a v demokracií kterou jsme chtěli si může přece dělat co chce. A vypadá dobře,co kdyby tam třeba vystoupila paní obludných rozměrů, to by bylo článků.

Před 5 měsíciUpraveno

Krása! Konečně něco, na co se dá koukat. Lepší perverzní verze představení, než okázalý stereotyp plácání nesmyslů. Škoda, že jsem neviděl, na tyhle pořady je to pro mne ztráta času ..

Před 5 měsíci

Krásné nahé ženské tělo. Nemá se za co stydět! Nechápu proč to nazývají skandálem!

1
Před 5 měsíci
Libor Hrabalík

Jen machny závidí a jakmile existuje ozempic,tak najednou chtějí být taky vychrtliny na které nadávají a chlapi co nemají na víc než machny tu plivou protože lepší je dělat,že mi nechutnaji hrozny,na které nedosáhnu.🤡 Protože machny zbývají jen pro chlapy,co si nemůžou moc vybirat nebo pro úchyly.😂

Před 5 měsíci

Český lev, Zlatyz slavík, filmový festival Karlovy Vary apod. Jen ukázky dnešní kulturní spodiny a dna. Neskutečný svět.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA