Nikdy v životě nesoudím lidi, pokud jsem nebyla v jejich situaci a to jsem nebyla. Nakonec, nám všem to může být jedno, proč neustále soudit a řešit životy někoho jiného.
proč se tedy o nich tedy neustále píše....
Já nevím , ale všichni co tu píšou by jako čekali na co? Až frajer vstane z hrobu nebo co? Je mladá tak na co čekat akorad ti utíkají roky nějakým truchlenim 🤔🤔🤔🤔 život jde prostě dal . Určitě by jste plakali rok dva tři ....nooooo to určitě Paka 😂😂😂😂😂
Tak jestli byla hned po jeho smrti za tři měsíce otěhotněla počítám s tím že se jim to nepovedlo na první šťouch tak podle mne truchlila max 1 měsíc.. Což si myslím že je hodně málo.. 😁 A jestli ho milovala se divím že na to vůbec měla náladu..
Po třech měsících těhotná? Zřejmě Šural jak při tébouračce vypadl z toho auta, tak parohama zavadil o karoserii a zlomil si vaz
Jak by se vám to četlo, kdyby to někdo napsal o vašem synovi? Byl by mrtvý a vy by jste četl ten zvlást co z vás vypadl? To jste se předvedl.
Spěchal za ní domu protože dostal echo že má někoho v pelechu tak jak dopadl Josef mèl dopadnout ten co jí pígloval.
Vy jste ale znalec? Asi rodinný přítel, že to tak dobře víte a znáte? Tak ono soudit někoho bez informací je snadné a hloupé. To že to tak není, to je vám jedno, stejně tak jak se asi cítila, a co prožívala po ztrátě manžela, kterého milovala. Ale to vy nepochopíte :(
Jedním slovem zlatokopka.Jinak,Šural byl jako cestující.Uvidíme,za jak dlouho bude tato dáma v jiném stavu,až jí toho milence konečně zavřou.
Vona s ním byla z velké Lásky"k penězúm"!!
Nezemřel, protože spěchal, ale proto, že nebyl připoutaný.
Pane Lastovka,a na sebe by jste něco pikantního neprozradil? Nechápu tu vaší lidskou ubohost matlat se v cizích životech.
No...povedená děvčica 😄 Oklepala se z toho rychle.
(nechala jsem si zvětšit rty) to mluví za vše, dále to nemá cenu číst.
Ta už s ním táhla, když její muž ještě žil. A nebo mu náhodně vlezla do postele?