Všem se dopředu omlouvám za svůj názor, ale opravdu začínám mít pocit, že na minulou vládu budeme ještě vzpomínat se slzou v oku !!! Co si tahle banda začíná dovolovat a co dělá s naší ekonomikou je opravdu zarážející !!! Dokonalí amatéři se snaží zviditelnit, jen si neuvědomují, že již tak učinili, jen na náš úkor !!!
Jakož i na prezidenta.
Vláda je u moci 6 měsíců a už se sama znemožnila a propadá se čím dál níž.
O žádném znemožnění jsem neslyšel, možná se ti to zdálo. Vláda je o moci 6 měsíců a zbývá jí dalších 42 měsíců práce pro občany. Na rozdíl od Agroferdy neslibovala pečený holubi do huby
Je to k smíchu a divím se všem. Šlachta bývalý "detektiv" a vědátor, který vždy ví všechno by měl vědět a popřípadě se zeptat Babiše, protože byrokracie je u nás nastavena dle panování ANO. Musela by se upravit legislativa a ajťácký program na tuto problematiku..Někdy mi připadá, že odsouzení Babiše za Čapí hnízdo nebo otrávení Bečvy budou opoziční poslanci házet na Fialovu vládu. Přitom tihle troubové Babišovi umetali cestičku a Šlachta se k němu přisál v touze o funkci prezidenta Policie..Na druhou stranu se divím , že ti dva vládní hoši mohli klidně zůstat a tyhle čučkaře roznést na kopytech. Na tohle stačí pár obecných a být v obrazu, protože tihle troubové jsou snadno vyříditelní. A kdyby se cukali a byli neslušní, jeden lepák by je dostal na správnou cestu, což bohužel ve slušné společnosti a demokracii není možné..Proto každy trouba a desperát může klidně lhát i když všichni ví, že to tak je. Kdysi by stačilo dát Putinovi pořádnou pumelenici , když má to násilí tak rád a možná by se mu rozsvítilo..
Maruška opět sbírá mračouny, no nedivím se volil je v dobré víře tak za ně bude kopat v dobré víře až za hrob.
Kdyby se tohle stalo za Babiše, už by Milion chvilek svolával demonstraci. Kde je Milion chvilek ?
SOUHLAS aspon je vidět kim byli sponzorovani
A je to tady. Ta jejich vládní připravenost- člověk kam se podívá… Nejlépe otázky předat předem, aby se na ně mohl připravit. Když jsem trouba, a nic nevím a musím si vše teprve připravit, tak proč lezu do vlády ?
Chvíli jsem se na tu superdebatu díval ,ale po chvíli jsem přepnul na jinou stanici. To co tam pánové Kupka , Jurečka se Šilerovou předváděli v režii TV Prima, bylo tak hrozné, že další sledování hrozilo ohrožením mého duševního zdraví. Po tom co jsem zjistil za jakých okolností byla debata zrežírovaná, už si na TV prima zpravodajství nikdy nepustím. Totež jsem udělal již před rokem z ČT. Pořád ještě mám k dispozici jiné spravodajské kanály, které aspoň trochu objektivně informují o dění v ČR.
Na Babiše se tu hází špína, že je estbak, ale tohle jsou nefalšovaný komouši. Podvodně sestavená vláda a teď mají strach. Je to lůza.
No hlavně to ukazuje problém na PRIMĚ, že na něco takového přistoupila, měla nechat Jurečku s Kupkou klidně odejít a debatu odpískat a těm dvěma udělat ostudu! Myslím, že si diváci na PRIMU udělají vlastní názor, že nejde o objektivní televizi!! Ale skáče šipky do pozadí vládě!! Což je fuj!
Opoziční politiky vyhnali ze studia a ministr Jurečka odmítl mluvit s někým, koho vybralo studio ? Tak přesně odpovídá mentalitě tohoto ministra....😄
A to si hrajou na demokraty.
Srabíci. Diskuze bez připravených otázek by jim nevoněla.
Měli asi strach , aby se neztrapnili nebo jak se říká je nenachytali na švestkách.