1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak to je ta demokracie a svoboda slova podle ministra naseho Viťu proto o ten post tak stal aby nam i svojim voličum ukazal jak si to predstavuje hlavne na to nezapomente u voleb bohuzel s petikolkou nehne nikdo maji o 8 hlasu vic a uzivaji si to ale doufam ze ne donekonecna!!

63
Před 2 roky

To jsou zástupci stran, které mají v názvu, nebo se ohánějí, demokracií. Starostové a nezávislí jsou prakticky podnikatelé, kteří jsou zvyklí jen arogantně poroučet. Snad jen piráti jsou hodni svého názvu. To je naše pětikolka. Podle toho, jak se tato vláda chová, bude jen hůř. Ti, co tuto tlupu volili by měli nést následky této vlády a ne všichni.

77
Před 2 roky

V "přímém přenosu" byla pošlapána svoboda slova. Naprosto nepřijatelná je arogance ministrů Kupky (ODS) a Jurečky (KDU-ČSL), jejich pohrdání vůči našim občanům, kteří chtějí znát i názory opozice. Proč představitelé vládní koalice odmítli diskutovat a odpovídat na dotazy Petříčka (ČSSD), Šlachty (Přísaha) a Ševčíka (Trikolóra)? A rozhodně neustojí argumenty Kupky a Jurečky, že jim nebyla předem CNN Prima News oznámena přítomnost české opozice. Takovou UBOHOU VÝMLUVU, by si nevymyslel, ani ten školák. Mám si tedy myslet, že vládní koalice má strach z opozičních politiků? Ano, už je tomu tak. Paní a pánové za vládní koalici, jen se bojte..., velmi moc se bojte... Koho a čeho? .. Hodně se bojte reakce českých občanů, kteří jsou nespokojeni a mají obrovské obavy z příštích dnů. Jestliže to nevíte, tak více než polovina národa bojuje o přežití s Fialovou chudobou. Deštník proti drahotě je pro občany signálem, že vláda ČR, slušně řečeno, nás má za naprosté hlupáky.

35
Před 2 roky

Politik si bude vždy vybírat s kým bude jednat, diskutovat a na jaké otázky bude odpovídat. Ono totiž nejhůže se odpovídá na jednoduchou a přímou otázku typu kolik je 1+1. Zde se těžko odpovídá, když nechci přiznat, že to jsou 2.

69
Před 2 roky

a jsou zde 50 leta držet hubu a krok tak to je demokracie dnešních dnu bravo fialo tak todle se vam koalice važně povedlo HNUS

386
Před 2 roky

I soukromé médium má ctít dohody. V podstatě je správné, že změna na poslední chvíli měla reakci. Doufám, že to povede ke ctění dohod.

17
Před 2 roky

Praktiky, které si nic zezadají s praktikami bývalého režimu. Tázající a otázky vybraní tak, aby to nepoškodilo vnímání dnešní vlády a pokud už nakonec příjde otázka skutečnně na tělo, tak stačí pouze odbočit, vysvětlovat a chválit sebe sama, jací jsme šalbři. Nicméně Pražákům tato vláda zřejmě vyhovuje, protože za podobné chování bývalé vlády by už byli v ulicích. Doufejme, že jím v příštích volbách ty jejich hlasy stačít nebudou.

44
Před 2 roky

Tady je poznat jaký je Jurečka ubožák křesťan je to hnus dělá ostudu všem slušným křesťanům a ten na hoře to nevidí jsem křesťan ale musela by mě upadnout ruka abych ještě někdy dal hlas KDU-ČSL je mě z Jurecky na zvracení on pro mě jako člověk skončil

46
Před 2 roky
Ladislav Danko

Já vám rozumím, ale je potřeba si přiznat, že od r.89 a od Luxe se nic nezměnilo !!Vždy tam byla stejná krevní skupina = SLIZ !!!

3
Před 2 roky

Současní ministři jsou bezzubí, neschopní a arogancí umocnění politici, kteří nejsou hodni ani hodnocení soudních lidí. v hlasování věřejnosti to bylo patrné již na první pohled.

77
Před 2 roky
Miroslav Wantulok

Někteří ministři jsou ticho jak prase v žitě.

13
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To jsme to dopracovali, od vyhnání komoušů k novému uspořádání, to je ta jejich demokracie, jak stále zdůrazňovali v opozici?Už i úřad na nevhodné weby mají, samozřejmě ty které jim nefandí, kdy se bude rušit tisk, aby zůstal jen ten jejich, a to nadávají na putina, ten by se mohl od nich učit

93
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt