Když čtu ty komentáře, tak je to pořád stejná písnička, ať se na Babiše či tuto vládu obecně najde cokoliv, i když podá "svědectví" člověk přímo z jejich středu, který už v tom okrádání lidí o budoucnost nechce pokračovat, tak jejich voliči vždy najdou, reálných argumentů zcela prostou, odpověď, proč to tak není a jak je Babiš úžasný. Člověk si zkrátka musí uvědomit a připustit, že volit může prakticky každý občan nad 18 let. Tedy i lidé, kterým byste nesveřili ani rozhodnutí nad výběrem toaletního papíru. A těmto lidem se tady v diskuzích snaží, zcela marně samozřejmě, ti inteligentnější vysvětlit, proč je Babiš gauner a proč je tato vláda obrovská spoušť pro naši zemi a příští generace. Již jsem tento příměr psal, ale neodpustím si to ještě jednou. V domě mám mimo jiné i uklízečku (několikátou) a vždycky když se rozčílím jak může být tak blbá a něco udělat takto špatně, tak si potom musím uvědomit, že kdyby zkrátka byla chytřejší, tak po mně tu toaletu leštit nebude. A takové osobě by měl člověk vysvětlovat makroekonomická data, politické intriky populismu, krátkodobé a dlouhodobé dopady určitých rozhodnutí? A dost možná je moje uklízečka jedna ze zde diskutujících, kteté pokud Babiš poslal pětistovku, tak ho bude oslavovat do posledního dne života, přestože tím jejím dětem tisícovku sebral. Tu diskuzi s méně inteligentními a méně vzdělanými lidmi zkrátka nelze vyhrát. A ona bude za tu svou pravdu se štětkou v ruce bojovat do posledních sil, bez jediného relevantního argumentu a nikdy ji člověk nepřesvědčí, i kdyby měl tisíce argumentů. Tohle je zkrátka nutné si uvědomit.
Kolik jich už ANO opustilo a tím prohlédlo?Populismus a lži či překrucování pravdy je totiž jejich parketou-fuj!!!
Kolik jich opustilo ODS? PROČ?
Zase manipulace ! Já jsem slyšel pana Pilného jak říká, že i ostatní strany používají populismus aby vyhráli volby a pisatel článku to zase vztáhl jen na pana Babiše prostě pan Babiš může za všechno ! Není to tak dávno co minulá vláda pana Fialy slibovala před volbami modré z nebe a po volbách dělala pravý opak tak nepoužívejte dvojí metr my nemáme krátkou pamět !
Podle jmen a názorů jednotlivých "hostů" to musela být "objektivní a vyvážená" diskuse.
Jak se ten pořad jmenuje? "Kopněte si do vlády za peníze z koncesionářských poplatků" 😜
Kdo má charakter, ten musí Babiše opustit.
Bohužel těch bezcharakterních je stále hodně
Nechápu jak někdo může obhajovat člověka jako je BABIŠ. Jeho otec a bratr byli vyšetřováni z krádeže soc. majetku ,tak jaký člověk může z tohoto klubka hadů vyrůst .
Babiš má hlavní cíl vyhrát volby.
Ona snad existuje nějaká strana, která nechce vyhrát volby.
Přemoudřelé úvahy pana Pilného.
Co to ten Pilný mele za nesmyslné argumenty.
Každý politik si přeje vyhrát volby. To ostatní nelze ani komentovat.
Šašek. Nějak se nám tady rozmáhá armáda rádoby bývalých
politiků, Kalousek, Topolánek, Pilný a někteří senátoři, Němcová
a spol. Samá kritika současné vlády a na to, jaké kopance dělali
oni samotní jaksi pozapomínají. Demence postupuje kolikrát rychleji,
než si připustí.
Pešek, ty jsi ale sám šašek. 🙂 Pilný to popsal naprosto jasně, co vidí každý s trochou intelektu.
Že je Babiš populista, to je prostý fakt.
A kdo není?
Pan Pilný je opravdový člověk. Vážím si ho za to,co dělá.
Ten už by neměl dělat nic!