Jsem poměrně starej člověk, tudíž už nemám životní prostor číst přihlouplé články tohoto ražení. Tudíž mi poraďte, týká se článek taktéž jednoho "světoznámého, statečného dramatika", kterého jsem fakt míval velice rád? Omlouvám se, když už kádrujete, autore, podle fyzických (od přírody) dispozic, tak snad "padni komu padni", ne?
Děkujeme za připomenutí, proč si úctu člověk musí vysloužit, nikoliv do ní zestárnout. Srovnávat Havla s borcem, co rozpoutává války v Evropě může skutečně jen člověk, který si nezaslouží ani zbla respektu.
Bože, na co jsem tady narazil.. tohle je článek pro slabomyslné 🤦♂️ Tohle někdo napsal kvůli těm reklamám v článku? To je neuvěřitelný. Ale věřím, že autor, nebo jeho nadřízení, vědí, že budou mít své čtenáře. Vraná k vráně😀🤦♂️
...tak oni ti politici bývají docela prvkové, i v naší vládě, senátu, sněmovně jich máme dost...
Francouzský Macrónek taky zrovna nepatří mezi obry a koneckonců i teď aktuální Zelensky je taky "malý pivko"...
Myslíte třeba Bidena 183cm nebo Trumpa 190cm? Melete nesmysly.
Mám malou připomínku. Liliputin měří 168 cm a Stalin byl ještě o 1 cm menší. Tedy těžký podprůměr. No a podle mě dole na tom budou ještě hůř.
Kolik měří Zelenský, nevíte to někdo? Vypadá na výšku jako Putin.
Nevím co sem taháte pana spisovatele, prezidenta,Václava Havla, který v tomto článku není ani ve zmínce. A jinak jestli má Putin 1,70 metrů, já bych musel mít pomalu 2 metry, když je menší než Zelenský který má 1,70 a Putin je dokonce menší než Stalin, který podle daných zdrojů měl pouhých 1,65 metrů. Takže Putin musí mít maximálně 1,60 metrů!!!
Největší blbost na tom je to, že Napoleon ve své době vůbec malý nebyl. Jen kolem něj neustále postávala jeho osobní garda, kam si vybíral kolohnáty kteří měřili 190+ cm.
Napoleon byl malý, nejen postavou, ale i "výbavou". Podle posmrtných měření měl v klidu cca 3 centimetry (slovy- tři), takže Rosenberg dělá ze sebe akorát trotla.
Baví se dvě kamarádky: "Tak už je Olda spokojený. Byl u doktora s "malou výbavou", šel na operaci a už ho má až na zem". ..... "A ty víš jak to udělali"? ..... "Jo, uřízli mu obě nohy"!
Tento psychopatický šílenec patří do léčebny. Ohrožuje celý svět jen aby si dokázal, že je velký chlap.
Opravdu prinosny clanek...co tim chtěli rict ,řika se male narozeni -velke přirozeni...tak nevim...
Tohle může napsat jen idiiooot a kreeettén to schválit. Neuvěřitelný