ODS u mě skončila Mirkem Topolánkem. Škoda, že nás nebylo více a mohl být presidentem. Od této doby to je pouze nechci dále rozvádět. Mirkovi přeji pevné zdraví a normální myšlení.
Myslíte toho Tupolánka, co se nechal fotit, jak běhá nahatý se vztyčeným stožárem na zahradě u Berlusconiho ?
Já děkuji fialovému mužíčkovi za úspěšnou likvidaci modrých ptáků a jejich soukmenovců na několik volebních cyklů 🙏
Je dost pravděpodobné, že Spolu ve volbách neuspěje tak, aby to stačilo na sestavení vlády v podobném formátu tomu dnešnímu. Pokud bych byl předseda strany, tak bych hledal cestu, jak si připravit lepší pozici v opozici a případně pro další parlamentní volby. Je tu cesta, která neovlivní pozici v těchto volbách, a nabídne lepší pozici v tom následném čase. Tato cesta se jmenuje Kroužkování. Jak se s touto myšlenkou nespokojení voliči ODS poperou ? Nechme se překvapit. No a jako bonus by mohlo být vykroužkování Fialu, Stanjuru, Kupku,Černochové, Lipavského, ... docela naděje pro obnovu silné tradiční pravicové strany zakládající si na hodnotách z Klausovy doby.
Fiala nikdy nepochopí,že jediná věc která by mu mohla trochu zvednout preference je zbavit se dvou nevolitelných parazitů.Ti jsou pro velkou část potenciálních voličů ODS naprosto nepřijatelní.Radši dají hlas lotrům z dozimetru.
Co chcete po těchto ubožácich , rozvrátili ekonomiku státu a teď když jim hoří koudel u zadku slibují vše možné k udržení .
Není mi jasné, proč je pálí otázka příští velikosti poslaneckého klubu ODS? Kandiduje SPOLU, tak bude v PS klub SPOLU. Jestli chtějí klub ODS, ať tedy mají voliči možnost hodit v obálce lístek ODS.
Jako představa, že Stanjura - po to, co předvádí jako financmajstr - dokáže být v Ms kraji nějakým soupeřem pro Babiše, je neuvěřitelný bizár. Nicméně se i těším, až jazykový polyglot a matematický génius Stanjura vyleze na rynku před lidi. Nedivím se, že se mu (jim) do té kampaně nechce a že začátek oddalují. 😀
Zahradil byl jediný velký politik ODS. Zbytek jsou čučky!
Voliči ODS nebudou mít své kandidáty, protože budou muset místa uvolnit kandidátům z KDU-ČSL a TOP 09, i když je nikdo nezvolí. To je koalice.
Podle Jandy Babiš lže. Zato Fiala je jednotka pravdomluvnosti.🤣🤣🤣
Do 5 let německé platy bylo asi nejvíc. To by musel kandidovat na německého kancléře nebo SRN postihnout jiná katastrofa
Nakonec tam zůstanou s elektrikářem sami dva, udělají si kakaíčko, namažou rohlíky nutellou, zazvoní na zvonec a se stranou ODS bude konec.......Smutný to konec, a to jsem je za Klause volil.... Inu, všeho do času, Pán Bůh na věky.