Tak chaotický cholerik Babiš coby dopravní dispečer,to bude teda síla! Ještě,že má prezident k dispozici svou motorku a umí skákat z letadla padákem ! 🤣🤣🤣
To jo,dostat domů nejvíc lidí ze všech zemí zvládne jenom chaotický cholerik.
Co přijde dál? Nutnost povolení na výkon velké potřeby. I tak můžeme bojovat proti Bruselu, velké administrativě, migraci, válce a hlavně korupci. Mikromanažer v akci. Bůh nás chraň od epidemie, přírodní katastrofy a všeho zlého.
S důvěrou se můžete obrátit na Válka. Opravdový odborník.
To bude hezké, až zase dostane prezident pozvání k návštěvě spřátelené země, a on ji bude muset odmítnout, protože mu Babiš nepovolí cestu.
Tak pan prezident už opakovaně dokázal, že nemá problém klidně letět i nízkonákladovou leteckou společností... a něco mi říká, že taková letecká společnost, jíž si vybere, mu za tu reklamu ráda udělá cenu 😄 Spíš to bude další mezinárodní trapas pro současnou vládu, že prezident letí na oficiální návštěvu nízkonákladovou společností a ne vládním speciálem 😄
Babišův krok je v době, kdy opozice zneužívá situace v Íránu a kritizuje vládu za liknavost v repatriaci Čechů z Blízkého a Středního východu zpět do vlasti, zcela logický. Babiš tím činí sám sebe zodpovědným za repatriační kroky i omezení cest ústavních činitelů a dává médiím i opozici jasně najevo, na koho se mají v těchto věcech obracet. Pokud ústavním činitelům samotným nedojde, že nemají v současné situaci používat vládní speciály ke zbytečným cestám, ad absurdum k cestám na POH, tak jim to musí někdo jasně říct. A je jedno, zda letadlo bude v daný den k repatriaci použito, či nikoli. Situace je tak hektická, že je důležité, aby letadla byla připravena každou hodinu odletět. Někteří méně inteligentní činitelé to nechápou. Nebo to naopak chápou velmi dobře a svými cestami repatriace úmyslně sabotují, aby pak mohli vládu zpětně kritizovat. Taková je skutečnost.
Ano, jenže méně inteligentní lidé klidně odletí do potenciálně nebezpečné země a pak to má řešit stát? Ať se vrátí třeba na kajaku je to jejich věc. Omezovat trapně prezidenta je obraz naprostého zoufalství a totální absence sociální inteligence.
Mikromanažer, hokynář Babiš nikde nezklame. Trapný, ubohý a zaprděný jako vždy.
Odkaz
Zdá se že zábavné cestovní kancelář jménem pražský hrad bude svoje neohranicne rozhazovani poněkud omezit .
Doufán že se dočkám doby kdy nás milovaný pan komundira bude rajzovat výhradně po zemích koruny české a to osobním vlakem tzv.lokalkou .
No nakonec si bude moct udělat pár selfie a hrát to na lidovost
Vy jste tak neskutečně hloupý a ještě to o sobě napíšete a následně se pod to podepíšete. Skutečně si myslíte, že jakékoli osazenstvo Hradu dostane nápad, že pojede do Pobaltí a jede? Tam přijede a všichni jsou v pozoru? Máte-li nástroj k přemýšlení, prosím, zkuste ho začít používat.
Pane Babiš moc Vás prosím pošlete toto "individum" někam na konec světa odkud se už nebude moc vrátit ani na motorce a hlavně aby jel i z Rudozelenou Politručkou !!!!
Běž Hubáčku, už běž...
Ty individum bez uvozovek!
Bolševické monstrum Petr Pavel.
Opravdu???
Můžete porovnat "bolševické monstrum" PP třeba s aktuálně ministrem kultury Klempířem a nebo bývalým "kolegou" Zůnou, to stačí....o Babišovi netřeba, to už je oposlouchaná pohádka.... a povídejte a přehánějte, ať se pobavím. Děkuji
Tipické chaotické rozhodnutí, všechno já, já a jen já. Takto manažeři nerozhodují o prkotinách. To by mělo smysl jen při mimořádné situaci, kdy si to stáhne k sobě, ale ne dlouhodobě. Je to jen populistické gesto, které po zbytek jeho vlády bude, doufejme, k ničemu, už nyní je to jen zátěž na jeho bedra a potencionálně dalšího premiéra.
Nesouhlasím. Víte kolik jeden takový výlet toho zbytečného pána PP stojí? Nemluvě o tom, že mimořádná situace už ve světě nastává. Sledujte dění 👍🏻
Chybí mě tam konec. Odvolaný airbus zaparkoval v hangáru. Nebo letěl s někým do Moskvy. Nebo letěl nedej bože s Turkem tam co se sním nikdo bavit nebude. To měl ministr poslat sekretářku a bylo by to možná lepší.
Jinak nic jen Babiš ukazuje ramena. Ono mu zase slehne. Asi už brzo.
Přesně. To by mě zajimalo, jak byl využit odvolaný Airbus. Letěl do Dubaje pro turisty? Nebo sedí v Praze na letišti. Nebo jak uvádíte vy? Turkovi?
Ostuda, ubohost přesně krysí jednání estebáka ze Slovenska.
Strašná ostuda.