1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Výlety politiků světem za státní peníze se omezí. Je třeba šetřit a "Dispečer" si to ohlídá.

10
Před 5 měsíci

Prezident České Republiky, p.Petr Pavel, je nadřízeným premiéra. Za naším p.Prezidentem plně stojím. Premiér slovenské národnosti, a to nejsem nacista, Andrej Babiš, by si měl naší podporu našeho prezidenta plně uvědomit. Prezident české národnosti je vrchním velitelem České Republiky. Slovensko mám rád, mám tam hodně přátel. Na Slovensku jsem pobýval 4 roky, Prešov Košice. Vždy jsem poznával skvělé lidi. Premiér nemá co prezidentovi nakazovat, nebo nařizovat, natož ho omezovat v jeho aktivitách, nařizovat jestli poletí, nebo pojede vlakem. A.B. Je jeho podřízeným. Pokud se s tím nemůže smířit, ať se vrátí domů. K Tatrám. Jenže oni ho tam nechtějí. Při diskuzích mi vždy říkali "len si ho tam něchajtě." Psáno česky. Je to jen můj názor.

57
Před 5 měsíci
Svatopluk Vlcek

Tak si nastudujte definici Parlamentní demokracie. Tady v ČR je nejvyšší kápo premiér. Prezident je pouze funkce čestná.

62
Před 5 měsíci

Kam vedou cesty PP? Žádné důležité návštěvy, nikam ho nezvou. Jen cesty na Ukrajinu, pak do zemí, kde je potřeba řešit demokracii a nepolevit v rusofobii. No a pak jedna dovolená za druhou.

103
Před 5 měsíci
Magda Malá

Paní Malá vy sedíte v prezidentské kanceláři že všechno víte?

58
Před 5 měsíci

Máme parlamentní,nikoliv prezidentský režim. Zahraniční politiku určuje vláda, nikoliv prezident, jak si sám myslí. Prezident je v podstatě na kladení věnců, a má dobře vypadat na známkách. Žádné pravomoci ohledně zahraniční politiky mu ústava nedává.

40
Před 5 měsíci
Luděk Ludvík

Předpokládám že buď neznáte ústavu a jste hloupý nebo za to berete peníze a jste křivák který nemá rád Českou republiku. Obojí Vás dožene.

3

Předem upozorňuji, píši mimo téma, ale když jsem uviděla foto prezidentského páru s popiskem "... – v momentě, kdy byl zrovna na prohlídce hradu Bauska, na jehož obnově se podíleli i čeští restaurátoři...", udělalo se mi špatně a potřebuji to ze sebe dostat. Pavlová vypadá jak poslední důchodkyně, která právě vstala a nečekaně musela jít otevřít pošťákovi. Doufám, že brzy bude na Seznamu článek o tom, jak je elegantní a jak skvěle reprezentuje Českou republiku.

6
Před 5 měsíci
Katinaza Zuzana Tomášková

No přesně, moje první reakce byla "proboha, co to má zase naše politručka na sobě?" - hrůza, asi bude potřeba zvýšit jí apanáž, ale obávám se, že při jejím "dobrém vkusu" by nepomohl ani milion, ono totiž vždy jenom o penězích...

3
Před 5 měsíci

Čím víc je někdo malý lidsky, tím víc potřebuje o všem rozhodovat sám a očekává, že se ho budou ostatní doprošovat… takto malému člověku to dodává pocit veledůležitosti… viď Andreji 😉

18
Před 5 měsíci

Myslím, že se Petr Pavel nacestoval za peníze poplatníků už dost. Stačilo.

82
Před 5 měsíci
Hana Stieberová

Závist je hodně zlá vlastnost. A co takový Babiš, ten už nás stál několika násobně více než prezident.

52
Před 5 měsíci

cílem současné koalice za nadšeného plácání jejich dezo voličů je šikana demokratické opozice. ono to docela otráví se dohadovat s těmi arogantními vládními hlupáky o cestování na státní návštěvy 🙁 protže podle 6kolky smysl zřejmě dávají jen cesty na Slovensko a maďarsko, případně do USA, Číny a Ruska

6
Před 5 měsíci
Radek Semerad

Příště prosím voličům (bez toho "dezo"), a pokud vidím, tak zatím šikanuje a dehonestuje současná opozice současnou koalici, protože se stále nemůže vzpamatovat z prohraných voleb

3
Před 5 měsíci

Soucasna šestidemolice privatihzuje stat svymi nesmysly. Chovaji se jako mali kluci na piskovisti. Uz at vypadnou a nedemoluji republiku.

2
Před 5 měsíci
Pepa Zajíček

Musí tu někdo udělat pořádek po Fialovém hnusu.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Komunistického rozvědčíka kremelské školy a jeho soudružku politručku,nemůže nějaký premiér vyvézt z rovnováhy. Komouš nedodržuje ani Ústavu České republiky a kdo ho může donutit,aby začal ?

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA