1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 dny

Vážený šécedo vlády co jsi proto aby tomu tak nebylo udělal pouze jste blbě kecali a nyní se divíš takže pokud se ti to nelíbí tak se odstěhuj

260
Josef Svihla

Prospělo by to všem a celé naši zemi

158
Před 7 dny

A víte pane Fialo já se naopak těším na Babiše, Okamuru, Konečnou. Zdraví vás dezolátka, proruská, spodina , povl a já nevím jak nás ještě nazýváte. Květa

321
Zahradkova Kveta

Jééé, Vy jste TAKY "fašistka" a "šváb-ka" a...?! Já rovněž. Vítejte v klubu...

124
Před 6 dny

Sedmilhář v křeči kope kolem sebe a z toho pramení ty jeho směšné žvásty. Jj... krátí se mu to a je z toho perplex.

16

Bože to je komediant! Zoufalá prohlášení tzv. lídra dostupují vrcholu ! A zůstane v tom chlapec úplně sám. Ale to je úděl servilních, nevýrazných politiků .😓😓😓

216
Před 7 dny
Vladislav Krčmář

Kdyz nekdo leze tam kam nikdo nevidi, a kdyz se objevi nekdp jiny okamzite meni pozici jak ta korouhvicka pekne podle vetru.

27

Přečtěte si poslední desítky prohlášení Fialy. Jen strašení, strašení a strašení.

9
Před 7 dny

Pan Fiala evidentně nikdy v Maďarsku nebyl, jinak by takovou blbost nemohl vyslovit. Doporučuji dovolenou v Maďarsku a nebudete litovat, nejen prostředím, ale i nízkými cenami.

57
Před 7 dny
Rostislav Raška

Přesně , proč se tam asi tak ti Němečtí důchodci tak rádi stěhují...

17
Před 7 dny

Tak se odstěhuj na Ukrajinu,tam tě přivítají s pugétem!!!

47
Přemysl Louda

Neprivitaji to by jim už nemohl posílat peníze

19
Před 7 dny

tak se odstěhuj Nutteláku, nikdo ti v ničem nebrání, odhaduji, že podle toho jak se chováš a co pro nás děláš by ti bylo nejlíp na Ukrajině,

18
Před 7 dny

Tak se odstěhuješ na Ukrajinu po volbách Nutelo 😉.Sláva Ukrajině 😁.

182
Pavel Jareš

No, jestli se tam opravu odstěhuje (Bůh dej!!), tak spíš "Potěš koště, Ukrajino!"...

52
Před 7 dny

Tak se odstěhuj na UA, tam tě určitě mají rádi

38
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt