Vážený šécedo vlády co jsi proto aby tomu tak nebylo udělal pouze jste blbě kecali a nyní se divíš takže pokud se ti to nelíbí tak se odstěhuj
Prospělo by to všem a celé naši zemi
A víte pane Fialo já se naopak těším na Babiše, Okamuru, Konečnou. Zdraví vás dezolátka, proruská, spodina , povl a já nevím jak nás ještě nazýváte. Květa
Jééé, Vy jste TAKY "fašistka" a "šváb-ka" a...?! Já rovněž. Vítejte v klubu...
Sedmilhář v křeči kope kolem sebe a z toho pramení ty jeho směšné žvásty. Jj... krátí se mu to a je z toho perplex.
Bože to je komediant! Zoufalá prohlášení tzv. lídra dostupují vrcholu ! A zůstane v tom chlapec úplně sám. Ale to je úděl servilních, nevýrazných politiků .😓😓😓
Kdyz nekdo leze tam kam nikdo nevidi, a kdyz se objevi nekdp jiny okamzite meni pozici jak ta korouhvicka pekne podle vetru.
Přečtěte si poslední desítky prohlášení Fialy. Jen strašení, strašení a strašení.
Pan Fiala evidentně nikdy v Maďarsku nebyl, jinak by takovou blbost nemohl vyslovit. Doporučuji dovolenou v Maďarsku a nebudete litovat, nejen prostředím, ale i nízkými cenami.
Přesně , proč se tam asi tak ti Němečtí důchodci tak rádi stěhují...
Tak se odstěhuj na Ukrajinu,tam tě přivítají s pugétem!!!
Neprivitaji to by jim už nemohl posílat peníze
tak se odstěhuj Nutteláku, nikdo ti v ničem nebrání, odhaduji, že podle toho jak se chováš a co pro nás děláš by ti bylo nejlíp na Ukrajině,
Tak se odstěhuješ na Ukrajinu po volbách Nutelo 😉.Sláva Ukrajině 😁.
No, jestli se tam opravu odstěhuje (Bůh dej!!), tak spíš "Potěš koště, Ukrajino!"...
Tak se odstěhuj na UA, tam tě určitě mají rádi