Chtěl bych jít maďarskou cestou. Být Maďarem ( ze 100% ), byl bych hrdý. Býval jsem hrdý na to, že jsem Čech. Za poslední 3 roky nejsem.
A co proti tomu děláte, pane Fialo?
3,5 roku to vypadá, že Babišovi umetáte cestičku k moci svou neschopností provést PRAVICOVÁ restrukturalizační opatření!
Nuttelín je čím díl více rozšafnějším 🙂.....
Povšimněte si prosím pane admine že používám eufemismu abych nebyl Vámi " napomenut " 🙂 !
Fiala by se měl opravdu léčit, již opět strašení panem Babišem. Měl na to čtyři roky aby obhájil pozice ale tu katastrofu co zde zanechává bude stát hodně práce dát do pořádku. Ty jeho "výroky" jsou ubohé.
Né že jenom krásně lže ale nutelák začíná krásně strašit.🥱✌️
Dezolát, nutelák. Hnus fialovej
Fiala musí mít z Babiše velmi neklidné spaní a řídkou stolici..
Příznivci básníka Babiše tady nechtěně vypráví o něm i sobě. Gratuluji!
Bože to je tak trapné, Fiala sehnal a zaplatil pár ochotných kteří si sním povídali a o tom tak dlouhý článek. Za politika by měla mluvít životní úroveň obyvatel,za Fialu mluví antibabis což je opravdu málo zvláště kdo má paměť za Babiše se žilo mnohém lépe,pro nutelky vždy jsem pracoval a nikdy jsem od státu nic nechtěl
V druhém Maďarsku žít nemusíte pane Fialo. Myslím si, že by Vám vzhledem k rodinným vazbám, finanční zainteresovanosti i všeobecným sympatiím mohla mnohem lépe vyhovovat Ukrajina.
Čím blíž budou volby,tím budou tyto výkřiky víc hysterické, tím víc nás bude Fiala strašit válkou a bůhví čím ještě... Měl se místo Ukrajině a lezení do zadku EU víc věnovat občanům České republiky a nemusel se teď bát o korýtko...
Já bych tam chtěl žít ,protože tato země má hrdého a statečného premiéra Orbána , který ne podlézá Bruselu jako vy ,pane premiére.