1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 dny

Typický projev politologa, ví co nechce, ale neví co chce! Tragédie v přímém přenosu.

43
Před 8 dny

Sám řekl moje priorita je Ukrajina,tak at se tam odstěhuje - nikdo ho tady držet nebude.

59
Před 8 dny

Pane Fiala,běžte už pryč!

4
Před 7 dny

Jestli Fiala nechce žít v druhém Maďarsku, ať táhne za svým milovaným Zelenskym, pro Českou republiku žádná ztráta by to nebyla, ale byla by to neuvěřitelná výhra.

4

Nikdo ho k tomu nenutí, s tou pověstí pravdomluvnosti, jako lídra evropského a světového formátu by ho určitě někde, jako imigranta, vzali

6
Před 7 dny

Pohledem zpět ještě více vyniká naprostá neschopnost a amatérismus premiéra. Jak to začalo - 108 ve sněmovně, na jeho straně prezident, novináři, goeblsovka. Výsledek? Každý ať si doplní, za mě velká nula!

4
Před 8 dny

No, tak se odstěhuj.na Ukrajinu,tam jsi doma.Copak Češi, ty ti tady asi překážejí.

60
Před 8 dny

Pan Fiala je momentálně nejslabší premiér ze všech po roku 1989. Za mně, známá hláška: "Nejslabší, máte padáka!"

18
Před 8 dny
Štěpán Goljan

no vidíte a nejdéle nám vydržel..kujón jeden..😄

3
Před 8 dny

Konečně se šílený profesor Nutela s tou pěti sebrankou chystají odstěhovat do Kyjeva.

35
Před 8 dny
Milan Studnička

Raději bys Ukrajinu, to je jasné.

1
Před 8 dny

Orbán má podporu svého národa, ta mu dává sílu vzdorovat diktátu z Brusele. Fiala si může o obojím nechat akorát zdát a tak nezbývá nic jiného, než nenávist.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt