Typický projev politologa, ví co nechce, ale neví co chce! Tragédie v přímém přenosu.
Sám řekl moje priorita je Ukrajina,tak at se tam odstěhuje - nikdo ho tady držet nebude.
Pane Fiala,běžte už pryč!
Jestli Fiala nechce žít v druhém Maďarsku, ať táhne za svým milovaným Zelenskym, pro Českou republiku žádná ztráta by to nebyla, ale byla by to neuvěřitelná výhra.
Nikdo ho k tomu nenutí, s tou pověstí pravdomluvnosti, jako lídra evropského a světového formátu by ho určitě někde, jako imigranta, vzali
Pohledem zpět ještě více vyniká naprostá neschopnost a amatérismus premiéra. Jak to začalo - 108 ve sněmovně, na jeho straně prezident, novináři, goeblsovka. Výsledek? Každý ať si doplní, za mě velká nula!
No, tak se odstěhuj.na Ukrajinu,tam jsi doma.Copak Češi, ty ti tady asi překážejí.
Pan Fiala je momentálně nejslabší premiér ze všech po roku 1989. Za mně, známá hláška: "Nejslabší, máte padáka!"
no vidíte a nejdéle nám vydržel..kujón jeden..😄
Konečně se šílený profesor Nutela s tou pěti sebrankou chystají odstěhovat do Kyjeva.
Raději bys Ukrajinu, to je jasné.
Orbán má podporu svého národa, ta mu dává sílu vzdorovat diktátu z Brusele. Fiala si může o obojím nechat akorát zdát a tak nezbývá nic jiného, než nenávist.