Více než ubohé ,pane premiére.Svět je velký, můžete se odstěhovat kamkoliv, tady až tak chybět nebudete.A ty vaše výkřiky jsou trapné vzhledem k tomu, že jste z naší země udělal Absurdistán.
Co kdybyste se odstěhovala vy ,co vy na to.
Ve Zlíně ho podpořil Bedřich Koutný, bývalý ředitel policie, Stanislav Devátý, pan Josef Holcman, četla jsem některé jeho knihy, toto jsou podle mne inteligentní lidé, tak proč proboha podporují Fialu, který lže, kudy chodí. Kdyby ODS vedl někdo jiný, někdo schopný, někdo, kdo má na prvním místě Česko. Třeba pan Kuba. Pak bych tyto pány chápala. Takto se za ně jenom stydím.
Jsem ze Zlína. Můj bratranec kamarádil s bratry Devátými
a můj strýc ho na nějaké rodinné oslavě za to především vztekle káral a říkal mu: " Jestli tě ještě jednou s těmi Devátými uvidím, tak tě přetrhnu." Byli to vyhlášení dobrodinci a inteligenti.
že se tohle nebo támhleto nepovedlo…
Nebylo by lepší napsat CO se povedlo?? Lísání k Uršule? Inflace??? Snížení kupní síly obyvatel díky 30% inflaci?? Jedině snad předání uloženek armády Ukrajině, které by stejně skončily ve šrotu nebo Urundi Burundi.......
A to měl před volbami na vše recepty a odborníky!!
Proč inflace? V roce 2021 byla 3,8%, Nyní je 2,4%.
Můžeme se podívat i na další ekonomické ukazatele, jako HDP na obyvatele, cena benzínu, průměrná mzda nebo její medián, cena spotřebitelského nákupního košíku a další.
Opravdu bylo na konci Babišové vlády lépe?
Pan Fiala se naprosto znemožňuje tím, že místo vysvětlování posluchačům programu ODS a SPOLU pro příští volební období, místo objektivního přiznání co se v současném volebním období jeho vládě nepodařilo, neustále žije v bublině své nenávisti k Babišovi a šíření strachu v případě vítězství ANO ve volbách.
Nikdo tady neprodával tolik strachu jako Fiala. Celé 4 roky jen straší a straší, teď přidal válku.
"Nechci žít v druhém Maďarsku,
-----------------
Můžeš se odstěhovat na Ukrajinu!
Maďarský prezident bojuje za své občany. Fiala za ukrajince. Fiala rozvrátil V4 a své občany jen straší válkou, Ruskem a řinčí zbraněmi.
Já taky nechci žít v Banánistánu, a nikoho "neburcuji"...
Přesně. A já taky nechci vidět svět fialově.
Babiše jako člověka nemusím, ale ještě víc nemůžu cítit Fialů, a jeho destruktivní vládu. Pan Fiala je loutka Bruselu, snaží se víc zalíbit EU než občanům ČR. Věřím že horší to nebude ani za Babiše a vlády Ano. Rozjíždí se kampaň anti Babiš, a všichni dobře víme že zde na Seznamu se fandí Fialové demoliční vládě. Bohužel Fiala je slabý premiér.
Souhlasím s Vámi👏
Pane premiére vy a vaše současná vláda by se spíše měla bát toho až někdo udělá audit hospodaření a výdajů pětikoalce za léta co řídila tuto republiku....
Jak dlouho bydlel Fiala v Maďarsku?
Víte, aby se to konstatování dalo statistikou vyfutrovat 🤔
Chápu... politolog nemusí být silný ve statistice a statistik v politologii, abych si ověřil jestli je Nutella levnější tam nebo onam 🤣👍
Pane Bartoníčku, už si umím v reálu představit vojína Jasánka, redaktora to časopisu "Rudá vatra" 🤭
Tento proukrajinský premier nikdy nebude sympantizant Česka.Oslavovat mohou jedině slepenci ODS bez ohledu co dělá pro touhle zemí.Oslavuji jeho přítomnost v takových zapadlých dědinách kde se takový politik nikdy neukáže
Fiala je český premiér a ne jako pobírač dotací který se stará jen o sebe a svoje firmy jako Trump.