Pavel si vyjede na výlet na Ukrajinu a slibuje jim dodávku drahých zbraní, aniž by se před tím zeptal, nebo poradil s předsedou vlády. Hraje si na vlastním písečku a je mu úplně u zadku co tím způsobí. Tenhle člověk mi vypadl z oka už dávno.
Je zajímavé, jak po volbách stále média konfrontují měsíc nové vlády a obhajují čtyři roky minulé vlády ? A nyní, kdy se navenek ukázalo spojení Pavla s Fialovou vládou, pak obhajují kotrmelce Hradu... Hanba
Já jsem projev pana presidenta sledoval jak jednal v Kyjevě s presidentem Zelenským a tam to přímo říkal, stačí si to přehrát, tak nevím o čem pisatel píše ! Měl ještě na spodním rtu ty opary !
Nějak se zapomíná na to co prohlásila ta guma Řehka! A co z toho vyplývá? Buď je to obrovský sklerotik, nebo hradní rektální alpinista, ale nejspíš korytářský lhář. Ten už měl být okamžitě degradován a vykopnut z armády bez náhrad!!!!!
Pro-Pavelovská novinářská propagandistická mašinérie musí rychle najít nějakého „odborníka“, který pomůže přesvědčit veřejnost, že svatý Pavel by nikdy neřekl nic podobného tomu, co řekl.
Mlžení a keci. A Ukrajina nemá co žádat. Zatím nejsme vazalé, aspoň doufám. Mohou tak maximálně poprosit,ale to oni ve své nabubřelosti neumí.
Odkaz
------mel by se informovat,nez zacne slibovat a predpokladat vyrobu

Proč mám pocit, že už začal předvolební boj a to budou volby až v lednu 2028 - prostě chcou PePu co nejvíc znemožnit a nasadit jinou figurku.
Pepa se znemožní sám, všade jsou plná náměstí, jak ho mají lidi rádi. Každému je u ......
Nechápu, proč má neustále někdo potřebu prezidentovy hloupé výroky obhajovat. To, to řekl, je úplně jasné, nebo snad mluví jinou řečí?
Tak tenhle prezidentův politický přešlap pod koberec nezametete, zapomeňte, marně se snažíte experti! 🖐️