1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Pavel si vyjede na výlet na Ukrajinu a slibuje jim dodávku drahých zbraní, aniž by se před tím zeptal, nebo poradil s předsedou vlády. Hraje si na vlastním písečku a je mu úplně u zadku co tím způsobí. Tenhle člověk mi vypadl z oka už dávno.

Před 7 měsíci

Je zajímavé, jak po volbách stále média konfrontují měsíc nové vlády a obhajují čtyři roky minulé vlády ? A nyní, kdy se navenek ukázalo spojení Pavla s Fialovou vládou, pak obhajují kotrmelce Hradu... Hanba

Před 7 měsíci

Já jsem projev pana presidenta sledoval jak jednal v Kyjevě s presidentem Zelenským a tam to přímo říkal, stačí si to přehrát, tak nevím o čem pisatel píše ! Měl ještě na spodním rtu ty opary !

1
Před 7 měsíci

Nějak se zapomíná na to co prohlásila ta guma Řehka! A co z toho vyplývá? Buď je to obrovský sklerotik, nebo hradní rektální alpinista, ale nejspíš korytářský lhář. Ten už měl být okamžitě degradován a vykopnut z armády bez náhrad!!!!!

Před 7 měsíci

Pro-Pavelovská novinářská propagandistická mašinérie musí rychle najít nějakého „odborníka“, který pomůže přesvědčit veřejnost, že svatý Pavel by nikdy neřekl nic podobného tomu, co řekl.

2
Před 7 měsíci

Mlžení a keci. A Ukrajina nemá co žádat. Zatím nejsme vazalé, aspoň doufám. Mohou tak maximálně poprosit,ale to oni ve své nabubřelosti neumí.

11
Před 7 měsíci

Odkaz

------mel by se informovat,nez zacne slibovat a predpokladat vyrobu

www.armadninoviny.cz
L-159 ve válce: proč je odprodej Ukrajině složitější, než se zdá
L-159 ve válce: proč je odprodej Ukrajině složitější, než se zdá
5
Před 7 měsíci

Proč mám pocit, že už začal předvolební boj a to budou volby až v lednu 2028 - prostě chcou PePu co nejvíc znemožnit a nasadit jinou figurku.

17
Před 7 měsíci
Roman Skýva

Pepa se znemožní sám, všade jsou plná náměstí, jak ho mají lidi rádi. Každému je u ......

8
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Nechápu, proč má neustále někdo potřebu prezidentovy hloupé výroky obhajovat. To, to řekl, je úplně jasné, nebo snad mluví jinou řečí?

11
Před 7 měsíciUpraveno

Tak tenhle prezidentův politický přešlap pod koberec nezametete, zapomeňte, marně se snažíte experti! 🖐️

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA