Připravují stát na komunistický převrat v případě ,že nezvítězí ANO a komunisti se nedostanou do parlamentu.
Komunisti, ale ve stokrát horším vydání nám vládnou. Jen my se můžeme mít dobře, kdo nejde s námi jde proti nám a neřídí se podle SPINOZY Ve svobodném státě si každý smí myslet co chce a vyjadřovat , co si myslí. Tady je člověk extremista a další urážky.
Připomíná mi to únor 1948 , kdy komouši táhli na Hrad .
Pak ta káča drzá komunistická , přijde a praví . právě jsem se vrátila z Hradu
a pan president mě vyhodil .
Kdyby tam seděl Slovák Babiš , což se díky inteligentnímu voličstvu nestalo, tak
nevím , nevím, co by se dělo.
V roce 1948 táhli na hrad studenti, kteří měli strach o demokracii a nedostali se tam, neboť je seřezali esenbaci. No moc toho o historii nevíte, no.
Ten, kdo prožil polovinu, či třetinu svého života před rokem 89 a chtěl by tu dobu vrátit, tak je buď fanatický obdivovatel režimu pevné ruky a demokracie ho neuspokojuje, nebo prostě lidově řečeno je blbec. Mladí, kteří to neprožili neví co bylo a co neprožiješ, tak nevěříš, že to tak bylo. Nenechme ty fanatiky a blbce opět vyhrát! 🤔
Pro Konečnou, jako většinu jejích přívrzenců nejde o přesvědčení ideologické, ale o reakci na násilí od rodičů. Je to vzpomínka na dětství, identifikace s násilím, kdy jí rodiče násilím cpali do hlavy, že jedině komunismus je správně prostě budeš myslet, co já říkám - no a to je její šablona chování, tak, jak to cpali rodiče do ní, tak to cpe ona ostatním. Doslova a do písmene vymytý mozek. Putin, Si i ten vpřík korejský tohle používají jako "bezúdržbovou zbraň", vymít člověku, sociální skupině, národu mozek má neuvěřitelnou setrvačnost no a diktátor se už pak jen stará o to, kde nějaká ovce vybočí ze sytáda a zbaví se jen. Říkáme tomu doslovně řežim diktátu, diktát.
Co může být horšího než hnědorudé spojení. Takové spojení už bylo i v 30.letech minulého století.
Vám opravdu "paní" Konečná není hanba spojit se s náckama??? Vlastně proč ne že...Stalin x Hitler...je mi z vás na 🤮🤮
on mezi nimi není rozdíl,stačí se zamyslet,kolik milionu obeti bylo po Stalinském řádění -
Sovětské represe neprobíhaly pouze za vlády Stalina, ale v nejrůznějších formách po celou dobu existence SSSR v letech 1917-1991. Přes milion obětí bylo popraveno, čtyři miliony nevinných lidí skončily v Gulagu z politických důvodů a celkem se represe dotkly 11-11,5 milionu lidí, mezi nimiž byly i tisíce Čechů a občanů Československa.
Když bude do voleb zasahovat Rusko, tak volby musí být zrušeny. Prokázalo se to v Rumunsku a nejen tam. Rusko orokatelně do voleb zasahuje !!!!!!Je náhoda, že zrovna strany, které prosazují Russké zájmy si tímto způsobem vytvářejí půdu pro toto zasahování. Jinými slovy říkají : My pátá kolona Ruska a Russsko si můžeme dělat co chceme. Rusko může v náš prospěch do voleb zasahovat , stát se nesmí bránit. V případě, že se tak stane, tak to označíme za totalitu apod. Každý zná jejich rétoriku. Je to naprosto dokonalá strategie. Nehledě , že tímto vyvolávají strach.
Já taky budu protestovat a to proti soudružce Konečné, že hlasuje pro Putina a jeho válku, že to není realita ?
Mimochodem, dívám se na debatu a za SPD je tam Ševčík, který mluví naprosto stejně jako rudá Kateřina a teď např. řekl, že šikana začala za covidu a nejlepší politik byl Čunek, ale v počátku řekl (dotaz na drony Rusko směr Polsko) , že to není prokazatelné , že bylo z Ruska, takže je naprosto jasné, kdo by měl protestovat: ne tato svoloč směr Hrad, ale všichni kdo vidí problém Rusko proti rudohnědým ať se prohlašují za kohokoliv
Naložit všechny a odvést do Moskvy na Rudé náměstí bez možnosti návratu !!!
Dějiny se zase opakuji nackove a komunisti se spojili
Dobrý den,
...,,Stačilo! a SPD táhnou k Hradu kvůli "zmanipulovaným volbám"...
Tyto dvě seskupení manipulují volby už předem ! A to už svým složením, mezi kterými jsou některé skupiny postaveny mimo zákon !Mám na mysli třeba komunisty. (Zákon č. 198/1993 Sb.
Zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)Jak vůbec jim mohl někdo dovolit kandidovat! Dovedete si představit třeba v Německu kdyby kandidovala třeba strana ,,Fašistická strana Německa " pod vedením Českého vlastence?...To by dopadlo...
...Kde to žijeme.....