1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jsem zvědavý co vláda snad se konečně rozhoupe. Ne jen že firmy krachují, lékaři stávkují a Fiala jen pořád lže. Dokonce již stojí i D1 a to vždy stojí ministra místo. Tak uvidíme snad již odstoupí vážně na to nemají 😥😥😥

29
Před 2 roky
Richard Šramek

A napadl snih!!! Fyjalo octup!!!!

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Prosím, rychle to vymažte, jak se to dostane ke Kupkovi, nařídí vybrat od řidičů poplatek za parkování, pokud ho nepředejde Rakušan a nenechá vybírat pokuty za stání na dálnici. Divil by se někdo, u nás je možné všechno. A Stanjura, toho by napadlo, že se připlatí i za rezervu, oni vi, co je páté kolo u vozu.

14
Před 2 roky

Pane Kubo hlavně že jste ukazovali jakou a za kolik milionů jste jim koupili techniku technika je houby platná když to nechají napadnout a teprve potom vyjedou ta technika musí jezdit průběžně a ne až ráno

10
Před 2 roky
Miroslav Tesar

Podle mne, pan Kuba, zareagoval správně. Všichni o tom věděli, 3 dny dopředu. Kalamita to opravdu je.

2
Před 2 roky

Divte se, že napadne pár centimetrů sněhu a silnice se mění v parkoviště kamionů...

PNEUMATIKY U NÁKLADNÍCH AUT

Zatímco pro osobní auta platí poměrně jasné podmínky, kdy a za jakých okolností používat zimní pneumatiky, pro nákladní auta takto striktní nařízení v České republice neexistuje. Kamiony a další auta s celkovou hmotností nad 3,5 tuny jezdí i v zimě na univerzálních pneumatikách M+S na hnací nápravě s minimální hloubkou dezénu 6 mm. Tento typ pneumatik se používá celoročně.

Před 2 roky

A kdepak máme naši statečnou a velmi dobře placenou armádu s její super výbavou. No a také by mohli pomoci záložáci. Pane hejtmane, zavolejte naší Militari Jane.

21
Před 2 rokyUpraveno

Jako každy rok,je zvlaštni že za mě A, Graz prujezdny a to byla zima,hlavně jsme připraveni a u nas v HK odtah tahnul silničaře,Iveco , tatra,co chtěli to maji.EU.

2
Před 2 roky

no ja jsem ani nevyjel

Před 2 roky

nechtěl bych tam stát v elektroautě,asi bych zmrznul a museli mně odtáhnout.

Zlatej benzín v kanystru.

15
Před 2 roky
Karel Vašíček

Povinná výbava bude elektrocentrála.

9
Před 2 roky

Prý 75 cm 😄 Proč nevysvětlí někdo tomu kubovi, co jsou to závěje? Napadne 30 čísel za 24 hodin a je z toho kalamita?

13
Před 2 roky

Doufám že v tam v koloně stojí spoustu elektronesmyslu..aby už bylo konečně jasno i těm co to ještě nepochopili a kupují to....

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA